Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
21 13 3
VERTREK TERUG REISSOM
14 oktober 03 november € 3875,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Bhutan »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Bhutan | Chomolhari
Zwaarte en risico's

Categorie 3

Hoewel deze reis vrij kort is binnen het HT programma en het aantal wandeldagen beperkt (13), mag je deze in conditioneel opzicht niet onderschatten. In vrij korte tijd stijg je naar hoogtes van rond en boven de 4000 meter en er zijn 5 pasovergangen van tussen de 4000 en 5000 meter hoog. Verder is het reizen op zich tamelijk intensief met 2 vluchten met tamelijk lange wachttijd en je krijgt ontzettend veel indrukken te verwerken.

Zekerheden in Bhutan

Hoewel door de hoge dagprijs de verwachtingen hoog zijn gespannen en wellicht de suggestie wordt gewekt dat er niets fout kan gaan in Bhutan, willen wij  toch ook hetvolgende onder jullie aandacht brengen, om de realiteit niet uit het oog te verliezen. Natuurlijk zijn de hotels, de aandacht en verzorging fantastisch en bovengemiddeld naar Himalaya maatstaven maar er zijn ook een aantal aandachtspunten, aangezien je toch in een ontwikkelingsland bent ergens midden in de Himalaya.   

Druk Air, de Bhutanese luchtvaartmaatschappij, die de vluchten verzorgd naar en van Paro, Bhutan, heeft soms door slechte weersomstandigheden en de moeilijke aanvliegroute  vertraging. Mocht een deelnemer daardoor een dag in Bhutan missen, dan wordt deze dag door de Bhutanese authoriteiten terugbetaald. Wij, als HT houden in de programma’s ook rekening met mogelijke vertragingen, zodat in ieder geval de trekking niet in gevaar hoeft te komen.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord