Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Bijzondere en spirituele reizen

In deze moderne tijd wordt de wereld steeds kleiner. Voor steeds grotere groepen mensen is het nu mogelijk zeer afgelegen gebieden op de wereld te bereizen. Een niet onbelangrijke bijkomstigheid is het dat sommigen zich niet meer bewust zijn waar de verre vakantie wordt genoten en wat het `zijn` in die andere cultuur of dat andere bijzondere landschap met je doet of kan doen.

De spirituele reizen van HT proberen de uiterlijke reis te laten samenvallen met een innerlijke reis. Bewustwording van wat je aan het doen bent, waar je bent en wie je bent zijn de uiteindelijke thema`s die als leidraad dienen bij deze reizen. Door aan het reizen en wandelen meditatieve en/of creatieve oefeningen toe te voegen proberen we met een nieuwe dimensie je leven te verrijken. Andersom proberen we de omgeving ondersteunend te laten zijn aan de zoektocht op innerlijk vlak.

Onze bijzondere en spirituele reizen

sorteer op

Spirituele wandelreis

In het hart van Dolpo en Inner Dolpo, ver van alle westerse drukte, leeft deze meest oorspronkelijke van de Tibetaans Boeddhistische stromingen voort. Te midden van die ongelooflijke lege en verstilde berglandschappen zijn nog actieve gemeenschappen te vinden met hun kleine vaak eenvoudige kloosters. Door kloven en over passen leidt het pad je langs vele heilige en mystieke plekken. We zullen een aantal van de kloosters bezoeken en nemen er tijd om verder te kijken dan de mooie plaatjes alleen. Barle, Do, Phoksumdo en Pungmo liggen langs de onvoorstelbaar mooie route. De groep wordt begeleid door de engels sprekende BŲn-leraar Takla Tarwat.
30-daagse reis 19 dagen lopen reissom vanaf € 3750 3 zwaarte 
Peru | Inca`s, Bergen en Sjamanen

Wandelreis Peru | Inca`s, Bergen en Sjamanen

Cusco is de oude en legendarische hoofdstad van het Incarijk. In de omgeving maken we 3 bergwandelingen met elk een eigen karakter. De trektocht tussen de spectaculaire IncaruÔnes van Choquiquerao en Macchu Picchu laat je goed aan de hoogte wennen. Het is zowel jungle als hooggebergte waar je doorheen loopt met flinke ups en downs. Tussen Qiqo en Qíollur Ritíi , op hoogtes rond 5000 meter wordt je begeleid door paqoís en zij leiden je een magische wereld binnen met oude rituelen en tradities. Na 4 dagen lopen in de stilte van de Andes kom je opeens op 4800 meter in een vallei waar duizenden mensen kleurig uitgedost zingen en dansen op het festival van de heer van Qíollur Ritíi. Tot slot lopen we, alles overdenkend, rondom het magnifieke Ausangate massief.
30-daagse reis 23 dagen lopen reissom vanaf € 3395 4 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord