Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Individuele wandelreis Nepal | Mustang (lodgetrek)
Zwaarte en risico's

Categorie 3

De trek van in totaal 12 dagen vormt de kern van het programma: de eerste dagen zijn inloopdagen met flinke stijgingen onderweg. Dan volgen de dagen in Mustang waarbij gelopen wordt op een hoogte variërend tussen 3000 en 4500 meter, de cols op het plateau. De gemiddelde looptijd per dag bedraagt ongeveer 5 uur. Op 1 dag loop je wel tot 9 uur van Tangye naar Chusang met een behoorlijke stijging en daling. Op de andere mogelijk wat langere dagen heb je altijd wel een keuze: of een iets kortere route of gebruik maken van een vervoermiddel over de Mustangweg. Mocht je van dat laatste gebruik willen maken dan worden de kosten verdeeld onder de deelnemers die hiervan gebruik wensen te maken.
Het weer zal over het algemeen goed zijn en er is weinig regen te verwachten. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er nogal eens veel wind staat, meestal uit zuidelijke richting. Ook de de invloed van droogte en felle zon zijn niet te onderschatten.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord