Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Latijns Amerika

Aan de westelijke kant van het Zuid Amerikaanse continent rijst over de hele lengte het Andesgebergte op. Van noord naar zuid is er een overgang van tropisch klimaat tot het gematigde tot koude PatagoniŽ, van groene Amazonejungle tot aan de gletsjers van het zuidelijk Patagonisch IJsveld. Aan de oostkant van het centrale deel strekt zich een droge en winderige hoogvlakte uit (zoals Tibet ten noorden van de Himalaya), de Altiplano. Naast de Andes reizen we ook naar de jungle van Suriname.

In al deze gebieden maken we fantastische trektochten en/of beklimmen we hoge bergen of vulkanen. Vooral in Peru, Bolivia en Ecuador maken we kennis met oude Indianenculturen als we langs ruÔnes komen uit lang vervlogen tijden maar zeker ook als we samen optrekken de paardenmannen of lamadrijvers die ons begeleiden op de trekkings. De PatagoniŽreis in het zuidelijke deel van ArgentiniŽ en Chili bestaat uit een 4-tal milde rugzaktochten langs de mooiste toppen van de zuidelijke Andes waaronder Fitzroy, Cerro Torre en de Torres del Paine. En passant kun je ook nog even de walvissen en pinguÔns bekijken bij het schiereiland Valdez.

Onze wandelreizen Latijns Amerika

sorteer op

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord