Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
23 14 4
VERTREK TERUG REISSOM
13 oktober 04 november € 2350,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Nepal »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Nepal | Dhaulagiri Rond
Zwaarte en risico's

Categorie 4

Dhaulagiri Rond is een middelzware trek. Van de 23 dagen loop je er 14. Tijdens de trek zijn er twee rustdagen in het programma. Gemiddeld wandel je onder normale omstandigheden 5,5 uur per dag, maximaal een dag 8 uur. Zelfs in zware condities (zie verder) hebben we elke reis en iedere dag voor het donker het volgende kamp bereikt. De tocht is door zijn soms lastige paden, abrupte overgangen wat betreft hoogte, de passen van boven de 5000 meter, de koude overnachtingen en soms harde wind van een redelijk zwaar (niet-technisch) niveau. De eerste dagen loop je nog niet op hoogte. Op dag 10 van de reis win je 1200 hoogtemeters – van 2440 naar 3640 meter, maar daarna is een rustdag ingelast. Vijf dagen ben je boven de 4000 meter.

Het weer kan grote invloed hebben op de zwaarte van de reis en je fysieke en mentale toestand. Er is aanzienlijke kans is op veel sneeuw op de passen, met name in het voorjaar maar ook in het najaar. ’s Nachts kan het flink vriezen, met uitschieters tot –20, zelfs – 25graden Celsius op de hoogste kampeerplekken.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord