Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

In the picture

Turkije | Winter in CappadociŽ en Taurus

In de winter is het op de hoogvlakte van Anatolië koud en zorgt de sneeuw voor een prachtig Turkije. Deze nieuwe winterreis brengt je in het hart van het Anatolische plateau tussen de pieken van de Taurus. Vanuit Çukurbag, een klein boerendorpje aan de voet van de bergen, maken we dagtochten over de flanken van de bergen en door de vele spectaculaire kloven. In Cappadocië, bekend om zijn bizarre geologische steenformaties met uitgehakte kerken en voorraadkamers, maken we een lange dagwandeling vanuit ons hotel. Ook bezoeken we de ondergrondse `stad` van Dekirkuyu, een spiraalvormig complex dat tot 82 meter de grond in gaat en als schuilkelder diende. Voor wie er in de winter een weekje tussenuit wil en iets heel anders wil is deze 8-daagse winterreis naar Cappadocië en Taurus perfect. De vertrekdata zijn 23 januari en 21 en 28 februari.

Festivalreis Noord-India | Nagaland en Assam

In het noordoosten van India liggen een aantal onontdekte staten die een bezoek meer dan waard zijn. Tijdens deze reis vier je het Sekreny festival met de Angami stam en maak je kennis met andere nog traditioneel levende stammen in Nagaland. Je bezoekt het wildpark van Kaziranga dat bekend staat om zijn grote populatie neushoorns en je verkent de omgeving van hillstation Shillong in de heuvels van Meghalaya. Het vertrek van de reis op 23 februari is gegarandeerd. Deze festivalreis zal begeleid  worden door Charles Halberstadt.

Noord-India | Arunachal experiment, Siang, Menchuka

Ook deze reis speelt zich af in het Noordoosten van India. Grenzend aan Bhutan, China en Birma ligt een enorm Himalaya gebied te wachten op avontuurlijk ingestelde trekkers. In maart 2013 zijn we op onderzoek uit geweest in de 3 districten van Siang in Arunachal Pradesh. Siang is ook de naam van de rivier die hier de Himalaya doorsnijdt. Dit heeft geresulteerd in dit nieuwe reisexperiment met vertrek 6 april 2016. Deze bijzondere 28-daagse reis zal worden begeleid door Jan Midde en het vertrek is gegarandeerd.

Festivalreis West Tibet | Kailas

Mount Kailas is volgens de Tibetanen het middelpunt van de aarde en daarom heeft deze berg een bijzondere aantrekkingskracht. Ook op ons en in het voorjaar hebben we weer een reis gepland naar deze fantastische plek waarbij we ook het Saga Dawa Festival meemaken. Deze reis combineert het bezoek aan verschillende tamelijk onbekende kloosters met een drietal trektochten. In Centraal Tibet lopen we 3 dagen bij Shigatse en in het westen trekken we rond het heilige Manasarowar meer en rond Mt. Kailas. Nabij gelegen zijn de indrukwekkende ruïnes van het Guge Koninkrijk waar we ook nog een kijkje nemen. Deze 32-daagse festivalreis, onder begeleiding van Jan Midde, vertrekt op 8 mei 2016.

NamibiŽ | Door de woestijn en langs het wild

Namibië is een echte HT-bestemming; een groot en dunbevolkt land met schitterende landschappen, primitieve culturen en een rijke dierenwereld. In deze reis maken we uitgebreid kennis met wat Namibië te bieden heeft. We trekken de onmetelijke Namib Woestijn in met zijn enorme rode duinen in de Sossusvlei, we maken mooie wandelingen in de bergen van Naukluft en we gaan op zoek naar wild in het Etosha National Park. We ontmoeten de bosjesmensen en aan de kust ontdekken we tijdens een kanotocht een Kaapse pelsrob kolonie. Lees meer over de wandelreis Namibië!

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord