Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Nieuwe reizen 2018

Er zijn voor 2018 weer een aantal nieuwe reizen aan het programma toegevoegd. Terug van weggeweest is Namibië, land van woestijn en wild. We hebben hier een mooie 17-daagse wandelreis ontwikkeld met twee vertrekken, in juli en september.

Santo Antao is het meest noordelijke eiland van de archipel en hét wandeleiland van Kaapverdië. Tijdens een bijzondere nieuwe wandelreis lopen we in twaalf dagen een bijna aaneengesloten traject.

Verder hebben we gemerkt dat er onder HT reizigers veel vraag was naar een combinatiereis Peru, Bolivia en Argentinië. Het is een 31-daagse reis geworden met drie meerdaagse trektochten waarbij we weg blijven van de bekende en dus drukke paden. Het eerste vertrek is op 1 juni.

In de Verenigde Staten hebben we ook een nieuwe wandelreis in het programma. In het zuidwesten staan de Nationale Parken van Utah en Arizona centraal die we bezoeken tijdens het hoogtepunt van de kleurrijke Indian Summer.

In de Balkan hebben we gesleuteld aan de Macedonië reis en het resultaat is een unieke wandelreis Macedonië en Kosovo, met ook nog een kort bezoek aan Montenegro. We bezoeken ook de bekendste trekpleister van Macedonië, het meer van Ohrid, maar voor het grootste deel van deze reis trekken we door gebieden waar nauwelijks toeristen komen.

In Spanje hebben we drie prachtige nieuwe wandelreizen. In Andalusië trekken we tijdens een 8-daagse reis onder begeleiding van een gediplomeerde trekkinggids van de Alpujarras via de Sierra Nevada naar het schilderachtige Güejar Sierra aan de noordwestkant van het gebergte en bezoeken we ook Granada. In Noord-Spanje verkennen we tijdens een pittige 8-daagse wandelvakantie een nog weinig bezocht gedeelte van de Pyreneeën: het Parc Natural del Alt Pirineu, het grootste natuurpark van Catalonië. En in Centraal-Spanje maken we een aantal pittige wandelingen door de mooiste delen van het Castiliaans scheidingsgebergte met onder meer de Sierra de Guadarrama en de Sierra de Gredos.

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord