Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Nieuwe reizen

Er zijn weer een aantal nieuwe reizen aan het programma toegevoegd. Terug van weggeweest is Namibië, land van woestijn en wild. We hebben hier een mooie 17-daagse wandelreis ontwikkeld met twee vertrekken, in juli en september.

Santo Antao is het meest noordelijke eiland van de archipel en hét wandeleiland van Kaapverdië. Tijdens een bijzondere nieuwe wandelreis lopen we in twaalf dagen een bijna aaneengesloten traject.

In de Verenigde Staten hebben we ook een wandelreis in het programma. In het zuidwesten staan de Nationale Parken van Utah en Arizona centraal die we bezoeken tijdens het hoogtepunt van de kleurrijke Indian Summer.

In de Balkan hebben we gesleuteld aan de Macedonië reis en het resultaat is een unieke wandelreis Macedonië en Kosovo, met ook nog een kort bezoek aan Montenegro. We bezoeken ook de bekendste trekpleister van Macedonië, het meer van Ohrid, maar voor het grootste deel van deze reis trekken we door gebieden waar nauwelijks toeristen komen.

In Spanje hebben we drie prachtige nieuwe wandelreizen. In Andalusië trekken we tijdens een 8-daagse reis onder begeleiding van een gediplomeerde trekkinggids van de Alpujarras via de Sierra Nevada naar het schilderachtige Güejar Sierra aan de noordwestkant van het gebergte en bezoeken we ook Granada.

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord