Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Alle onvermijdelijke kosten inclusief!

15-11-2022
De Autoriteit Consument en Markt wil dat de reissector de prijzen nog transparanter maakt. Wij passen de prijzen van de sneeuwschoenwandelreizen alvast aan, zodat je op de site gelijk ziet wat de te betalen reissom is.

Lees meer »
introductiedag sneeuwschoenwandelen 19 en 27 november!

07-10-2022
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?<br /><br /><strong><em>zaterdag 19 november (Naarden) en zondag 27 nov

Lees meer »
Reisadviezen versoepeld! Vrijwel alle landen weer OPEN!

23-02-2022
Afgelopen week heeft BuZa de reisadvisering voor bestemmingen buiten de EU herzien.

Lees meer »
Update Coronabeleid

18-02-2022
We hebben ons Coronabeleid aangepast nu de reisadvisering niet meer bepaald wordt door Corona. We hanteren weer de gewone reisvoorwaarden.

Lees meer »
Nepal 2022: visum procedure! (update 2 feb)

02-02-2022
De verplichte quarantaine bij aankomst in Nepal is opgeheven voor volledig gevaccineerden.<br />Wel wordt een negatieve test voor vertrek naar Nepal en voor de terugreis vereist.

Lees meer »

Nieuws: Nepal 2022: visum procedure! (update 2 feb)

woensdag 02 februari 2022
De verplichte quarantaine bij aankomst in Nepal is opgeheven voor volledig gevaccineerden.<br />Wel wordt een negatieve test voor vertrek naar Nepal en voor de terugreis vereist.

Daarnaast dient er een vaccinatiebewijs, een arrival formulier te worden ingevuld (en departure formulier bij terugreis). Trekking/Peak permits en hotel reserveringen dienen vooraf overlegd te worden. Ook voor de terugvlucht dient een negatieve test te worden overlegd.
Alhoewel dit een stap in de goede richting is, staat het reisadvies van Buitenlandse Zaken voor Nepal nog op oranje. Dat betekent dat alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Bij terugkeer is thuisquarantaine gelukkig niet meer vereist. Wij hebben ons Corona beleid aangepast zodat reizen naar Nepal weer mogelijk is.

De visumprocedure is ingrijpend veranderd.
De reiziger moet nu eerst zelf een online pré aanvraag doen (zie afbeelding hieronder). Dit is omschreven in de bijlage. Met het hierdoor verkregen M-ID Submission nummer kan de reiziger bij het consulaat een afspraak maken. Op het consulaat plakken wij als vanouds de sticker én we doen een heleboel extra werk. Bekijk HIER de formulieren en procedure.

Bovendien! Let op bij vertrek uit Nepal: Bij vertrek uit Nepal hebt u een NEGATIEVE PCR test nodig, dat is een vereiste bij het inchecken. Een goede mogelijkheid: www.crystaldiagnosticlab.com Zie ook https://reizentijdenscorona.rijksoverheid.nl/nl/nepal/vliegtuig?tot=2021-12-08&stopoverShort=qatar

zie voor de meest recente inreisbeperkingen en regels:
https://nepal.nl/

« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord