Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Inreisbeperking Nepal t/m 2 juni

13-03-2020
De lockdown in Nepal is verlengd tot 2-juni.

Lees meer »
Introductiedag sneeuwschoen wandelen!

03-10-2019
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?

Lees meer »
Risico op knokkelkoorts in Nepal

01-10-2019
Helaas heeft ons het bericht bereikt over een uitbraak van dengue / knokkelkoorts in Nepal.<br /><br />Recent is zelfs een aantal gevallen in de hoofdstad Kathmandu geconstateerd, wat nieuw en tegelijkertijd zorgwekkend is.We willen iedereen vanzelfs

Lees meer »
Noorwegen winter TreriksrÝysa groep

01-03-2018
Al weer een paar dagen onderweg. Wat genieten we van deze reis. Het gaat goed met ons.

Lees meer »
Everest & Gokyo groep

29-10-2017
Dinsdag 17 oktober zijn we vertrokken vanuit Kathmandu voor onze 17 daagse tocht naar de Kalla Pathar 5545 mtr en Everest basecamp. Vanaf daar over de Cho La 5330 mtr naar Gokyo waar we aan het eind van de ochtend zijn aangekomen.&nbsp; Tot nu toe he

Lees meer »

Nieuws: Bericht uit Tibet

vrijdag 03 juni 2016


3 juni: Vandaag weer in Lhasa aangekomen. We hebben een fantastische reis gehad door een scala van landschappen. Prachtige kloosters en tempels bezocht maar ook heel eenvoudige eeuwenoude kleine gompa`s. Grote kudden yaks, schapen en geiten op de weidse hoogvlakten van Tibet en verrassende ontmoetingen met mensen en dieren ervaren. Kortom een heel bijzondere en zeer gevarieerde reis door een facinerend land dat voor veel mensen nog steeds een machische klank heeft.

Morgen nog een bezoek aan het Drepung Monastery en verder op zoek naar souvenirs in de nauwe straatjes rond de Jokhang temple. Overmorgen vliegen we over en langs de hoogste toppen van de Himalaya naar Kathmandu. Met goed zicht ook weer een bijzondere ervaring. Groeten uit Lhasa van de Tibet-Kailas groep.


25 mei: We hebben een paar fantastische dagen in Kyunglung en Tholing gehad. Fabelachtige landschappen die constant veranderen. De runes van het Guge Kingdom zijn heel bijzonder maar ook de overblijfselen van de grotwoningen en het bijbehorende fort in de Garuda Valley zijn een bezoek meer dan waard. We zijn nu weer in Darchen en beginnen morgen aan de Kailas Kora en aansluitend de trek rond het Manasarovar meer. Daarna gaan we weer richting Lhasa waar we op 3 juni aan zullen komen als alles goed gaat. 5 juni vliegen we dan naar Kathmandu. Voorlopig zullen we wel weer even geen internet verbinding meer hebben maar zodra die er weer is laten we nog wat horen. Behalve wat verkoudheid en hoestbuitjes is iedereen ok.

23 mei: Vandaag naar Kyunglung geweest. Fantastisch! Iedereen ok en erg enthousiast.

13 mei: De West Tibet Kailas groep is nu in Gyangste. Morgen gaan ze naar Shalu voor de eerste trek. Iedereen is ok en het weer is tot dusver ook goed.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord