Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Introductiedag sneeuwschoen wandelen!

03-10-2019
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?

Lees meer »
Risico op knokkelkoorts in Nepal

01-10-2019
Helaas heeft ons het bericht bereikt over een uitbraak van dengue / knokkelkoorts in Nepal.<br /><br />Recent is zelfs een aantal gevallen in de hoofdstad Kathmandu geconstateerd, wat nieuw en tegelijkertijd zorgwekkend is.We willen iedereen vanzelfs

Lees meer »
Problemen Jet Airways

17-04-2019
Dreiging van faillissement bij Jet Airways, annuleringen en of wijzigingen van vluchten

Lees meer »
Noorwegen winter TreriksrÝysa groep

01-03-2018
Al weer een paar dagen onderweg. Wat genieten we van deze reis. Het gaat goed met ons.

Lees meer »
Everest & Gokyo groep

29-10-2017
Dinsdag 17 oktober zijn we vertrokken vanuit Kathmandu voor onze 17 daagse tocht naar de Kalla Pathar 5545 mtr en Everest basecamp. Vanaf daar over de Cho La 5330 mtr naar Gokyo waar we aan het eind van de ochtend zijn aangekomen.&nbsp; Tot nu toe he

Lees meer »

Nieuws: In Memoriam: John van der Ploeg

donderdag 06 oktober 2011


Tot onze grote ontsteltenis vernamen we dat John van der Ploeg op 1 oktober jl. is overleden in de oerwouden van Kalimantan. Hij is tijdens de tweede dag van de trek onwel geworden. De teamleden hebben nog geprobeerd hem te reanimeren maar dat mocht helaas niet baten.

We zijn geschokt en verdrietig. Sinds 2001 heeft John 15 reizen met HT gemaakt, naar de meest vreemde uithoeken van de wereld, van de jungles van Suriname en West Papua tot de desolate Arctische gebieden in Spitsbergen, Groenland, Alaska en Noord Canada.
Hij was nog lang niet uitgereisd maar deze 16e reis is helaas zijn laatste geworden.

Wij hebben John als een ‘model HT-er’ ervaren, altijd in voor een experiment. Hij was open-minded, nergens te beroerd voor en altijd bereid om mee te denken. Soms nam hij zelfs reisleiderstaken op zich. Hij leefde voor het avontuur, zowel op zijn reizen als ook in Nederland, waar hij zich actief inzette voor de scouting.
Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de mensen die dichtbij John stonden, familie, vrienden, reisvrienden en kennissen. Ook wij zullen hem erg missen.
Het hele HT-team


« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord