Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Introductiedag sneeuwschoen wandelen!

03-10-2019
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?

Lees meer »
Risico op knokkelkoorts in Nepal

01-10-2019
Helaas heeft ons het bericht bereikt over een uitbraak van dengue / knokkelkoorts in Nepal.<br /><br />Recent is zelfs een aantal gevallen in de hoofdstad Kathmandu geconstateerd, wat nieuw en tegelijkertijd zorgwekkend is.We willen iedereen vanzelfs

Lees meer »
Problemen Jet Airways

17-04-2019
Dreiging van faillissement bij Jet Airways, annuleringen en of wijzigingen van vluchten

Lees meer »
Noorwegen winter TreriksrÝysa groep

01-03-2018
Al weer een paar dagen onderweg. Wat genieten we van deze reis. Het gaat goed met ons.

Lees meer »
Everest & Gokyo groep

29-10-2017
Dinsdag 17 oktober zijn we vertrokken vanuit Kathmandu voor onze 17 daagse tocht naar de Kalla Pathar 5545 mtr en Everest basecamp. Vanaf daar over de Cho La 5330 mtr naar Gokyo waar we aan het eind van de ochtend zijn aangekomen.&nbsp; Tot nu toe he

Lees meer »

Nieuws: Nieuws van de Finland Wintertocht

maandag 14 februari 2011
Nieuws uit Finland van reisbegeleidster Martine Bakker via de satelliettelefoon


12 februari 
Een absolute topdag! Prachtig weer en een mooie afwisselende route. Letterlijk hoogte punt, het topje Vaaltavaara: bijna windstil, lekker zonnetje en fantastisch uitzicht op de meren in de omgeving en de dik besneeuwde bomen.
Wel een lange dag met een trek van 18km naar wintersportdorp Ruka, gelukkig zijn de laatste kilometers verlicht, zodat aankomst in het donker geen problemen geeft. Daarna gezellig genieten van een welverdiende maaltijd in een verwarmd restaurant! Het was een mooie week.
Morgenochtend een vrije ochtend om te relaxen of nog even de skipistes te proberen.

11 februari
Vandaag koud. Wat vlakker en door het bos heuvelig. Mooi licht door dreigend sneeuw, dat later viel. Idyllische hut.

10 februari
Koude maar mooie dag. Veel afwisseling in het landschap, met als toetje de watermolen. Kleinste hutje pas ook en lekker warm binnen! Buiten min 30 graden.

9 februari
Topdag vandaag, veel stijgen, maar beloond met prachtig aangevroren en besneeuwde bomen in het zonlicht! Nu in Jussinkampa. Gr. Finland groep

8 februari
De taxichauffeur meldde succes en min 25 graden! Mooie eerste dag. Dag twee min 30 graden mooie route, zwaar want geen spoor.
Sneeuw tijdens riviertocht. Hut lag prachtig en mooie route door het bos. Veel sneeuw dus zwaar om te sporen. Vandaag lange etappe, gelukkig iedereen fit. Alles oke!
« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord