Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Maximale flexibiliteit bij boeking groepsreis sneeuwschoenwandelen!

20-11-2020
Afwijkende reisvoorwaarden sneeuwschoenwandelen winter 2021. Onzekerheid is het grootste probleem dat momenteel o.a. de reiswereld parten speelt. Wat kan wel, wat kan niet, wat als…. Veel vragen en heel weinig antwoorden

Lees meer »
Nepal: Kathmandu lockdown versoepeld, eerste internationale vluchten, per 17-okt toeristen.

18-08-2020
(laatste update 16-sep) Update situatie Covid-19 Nepal De maatregelen in Kathmandu worden voorzichtig weer versoepeld, nadat de recente lockdown (tot 9-sep) was ingesteld om het recente stijgend aantal besmettingen te doorbreken.

Lees meer »
Reizen na Corona

12-08-2020
(laatste update: 12 augustus)

Lees meer »
Tijdspad en procedure boekingen COVID-19

06-08-2020
Laatste update 29-september 2020

Lees meer »
Zorgeloos reis boeken reisadvies code oranje? Dat kan!

15-06-2020
laatste update 17-juni 2020 Zorgeloos aanmelden ondanks code oranje!

Lees meer »

Nieuws: Maximale flexibiliteit bij boeking groepsreis sneeuwschoenwandelen!

vrijdag 20 november 2020
Afwijkende reisvoorwaarden sneeuwschoenwandelen winter 2021. Onzekerheid is het grootste probleem dat momenteel o.a. de reiswereld parten speelt. Wat kan wel, wat kan niet, wat als…. Veel vragen en heel weinig antwoorden

We proberen de drempel om een sneeuwarrangement te boeken zo laag mogelijk te maken. We doen daarmee ook een beroep op jou als boeker om je zo nodig flexibel op te stellen. We schuiven de beslissing of een reis al dan niet door kan gaan op tot 3 weken voor vertrek. We hebben bij de hotels kamers gereserveerd, inclusief een (beperkt) aantal single kamers. Alleen door te boeken ben je verzekerd van een kamer.

Verder heeft als een van de eersten boeken ook het voordeel dat je voorrang hebt wanneer mocht blijken dat er meer reizigers geboekt hebben dan de maximaal toegestane groepsgrootte in een land op dat moment. Na boeking voor een arrangement ontvang je een bevestiging en een – voorlopige – factuur, die je op dat moment nog niet hoeft te betalen.

Het is dan wel een definitieve boeking, waarop de annuleringsvoorwaarden van kracht zijn! Maar door wel te factureren kan je een annuleringsverzekering afsluiten voor het geval dat je onverhoopt zelf zou moeten annuleren. Uiterlijk 3 weken voor vertrek bepalen we of het arrangement al dan niet door kan gaan. Het onderstaande is daarbij van belang.

  1. Stel dat er een situatie is als nu in Duitsland: er is een geel reisadvies, maar Nederlanders zijn niet welkom in Duitsland, dan zien we dat als een oranje reisadvies en zullen we de reis annuleren, zie ook 2).

  2. Er is geen inreisbeperking / verplichte quarantaine bij aankomst.

  3. Er zijn voldoende deelnemers die akkoord gaan met de reis en regels/situatie op dat moment (vwb gebruik mondkapje, regels groepsgrootte binnen/buiten op bestemming, evt eis van negatieve test of vaccinatie).

  4. Er is duidelijkheid vwb de treinreis, zie hieronder.

Als het arrangement op dat moment door kan gaan krijg je het verzoek de factuur op korte termijn in één keer te betalen. Moet de reis daarna alsnog voor vertrek worden geannuleerd (bijvoorbeeld door wijziging reisadvies van geel naar oranje), dan garanderen we dat je de reissom binnen 2wkn gerestitueerd krijgt (tenzij je zelf de voorkeur geeft aan omboeking of eventueel een SGR-voucher).

Treintickets Bovenstaande impliceert dat we pas laat de treintickets kunnen boeken. Omdat er momenteel geen mogelijkheid geboden wordt voor groepsreserveringen, kunnen de tickets pas gereserveerd worden als er zekerheid is dat de reis doorgaat en met wie. Mochten de kosten van de tickets hoger uitvallen, dan zijn er 3 mogelijkheden:
- Bij een prijsverhoging tot €50, wordt de meerprijs gewoon gefactureerd.
- Je regelt zelf de reis met eigen vervoer en krijgt een korting van €135 op de reissom.
- Is de verhoging meer dan € 50 dan kun je ervoor kiezen om kosteloos te annuleren.

Het is afwachten welke dienstregeling en aansluitingen er uitgevoerd kan worden en voor welke prijs. We begrijpen dat deze onzekerheid als vervelend ervaren kan worden, maar we hopen tegelijkertijd dat iedereen hier in de huidige situatie begrip voor heeft.  

Vanwege het ontradende reisadvies van de overheid vwb buitenlandse reizen, zullen we alle reizen die gepland staan tot half januari 2021 zeer waarschijnlijk moeten annuleren.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord