Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Introductiedag sneeuwschoen wandelen!

03-10-2019
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?

Lees meer »
Risico op knokkelkoorts in Nepal

01-10-2019
Helaas heeft ons het bericht bereikt over een uitbraak van dengue / knokkelkoorts in Nepal.<br /><br />Recent is zelfs een aantal gevallen in de hoofdstad Kathmandu geconstateerd, wat nieuw en tegelijkertijd zorgwekkend is.We willen iedereen vanzelfs

Lees meer »
Problemen Jet Airways

17-04-2019
Dreiging van faillissement bij Jet Airways, annuleringen en of wijzigingen van vluchten

Lees meer »
Noorwegen winter TreriksrÝysa groep

01-03-2018
Al weer een paar dagen onderweg. Wat genieten we van deze reis. Het gaat goed met ons.

Lees meer »
Everest & Gokyo groep

29-10-2017
Dinsdag 17 oktober zijn we vertrokken vanuit Kathmandu voor onze 17 daagse tocht naar de Kalla Pathar 5545 mtr en Everest basecamp. Vanaf daar over de Cho La 5330 mtr naar Gokyo waar we aan het eind van de ochtend zijn aangekomen.&nbsp; Tot nu toe he

Lees meer »

Nieuws: Nieuws van de Dhaulagiri groep

dinsdag 22 oktober 2013
Berichten van John Verbeek,reisbegeleider van de Dhaulagiri groep.

22 oktober
Alles goed hier. Nog een dag lopen naar Darbang. Vandaar uit met de bus naar Pokhara. 25 oktober naar Kathmandu. Grt John

20 oktober
Ingesneeuwd op Dhaulagiri basecamp. Onmogelijk pas over te gaan. We keren om.

Enkele nagekomen berichten van de groep (binnengekomen op 20 oktober). 

12 oktober
Vandaag weer warn gewekt, wat wordt er toch goed voor ons gezorgd. Het weer is goed, veel zon en warm. In rustig tempo op weg naar Muri, onze kampplek voor vandaag. Na 3 uur waren we op onze pauze plek, gevolgd door een kleine afdaling om ons daarna nog even flink in het zweet te werken. Mooie dorpjes en vriendelijke mensen en geweldige uitzichten. In Muri werden we enthousiast ontvangen door de bevolking.

13 oktober
Vandaag naar Boghara gelopen. Veel op en neer langs soms steile afgronden. Mooie bossen en kleine dorpjes. Onze crew bestaat uit 3 gidsen, 6 keukenjongens en 36 porters. Ongelofelijk wat deze jongens dragen, veel respect voor de crew.

16 oktober
Inmiddels zijn we in het Italian Basecamp op 3640 meter hoogte. De laatste 2 dagen veel up en down door de jungle. Veel regen waardoor de paden spekglad zijn. Spectaculaire rivier oversteken. De jungle is prachtig en mysterieus zo in de wolken. Vandaag acclimatisatie/rustdag. Helaas alweer een regenachtige dag.

18 oktober
Aangekomen in het Dhaulagiri Basecamp op 4680 meter hoogte waar het sneeuwt. Tenten opgezet op het gletsjerpuinijs. Nog steeds bewolkt, geen uitzicht op de inspirerende bergen.

------------------------------------------------------------------

10 oktober
Met bus in 4 uur naar Beni. Na lunch aan de wandel, lekker zweten en relaxed inlopen, ca 3,5 uur. Nu dahlbath. We genieten.

9 oktober
Vandaag vertrokken naar Pokhara. Vanavond lekker uit eten en een laatste biertje drinken voor de trek. De sfeer is goed.

8 oktober
Aangekomen in Kathmandu, vermoeiende reis, boekje lezen, de stad in of even een tukje doen.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord