Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Introductiedag sneeuwschoen wandelen!

03-10-2019
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?

Lees meer »
Risico op knokkelkoorts in Nepal

01-10-2019
Helaas heeft ons het bericht bereikt over een uitbraak van dengue / knokkelkoorts in Nepal.<br /><br />Recent is zelfs een aantal gevallen in de hoofdstad Kathmandu geconstateerd, wat nieuw en tegelijkertijd zorgwekkend is.We willen iedereen vanzelfs

Lees meer »
Problemen Jet Airways

17-04-2019
Dreiging van faillissement bij Jet Airways, annuleringen en of wijzigingen van vluchten

Lees meer »
Noorwegen winter TreriksrÝysa groep

01-03-2018
Al weer een paar dagen onderweg. Wat genieten we van deze reis. Het gaat goed met ons.

Lees meer »
Everest & Gokyo groep

29-10-2017
Dinsdag 17 oktober zijn we vertrokken vanuit Kathmandu voor onze 17 daagse tocht naar de Kalla Pathar 5545 mtr en Everest basecamp. Vanaf daar over de Cho La 5330 mtr naar Gokyo waar we aan het eind van de ochtend zijn aangekomen.&nbsp; Tot nu toe he

Lees meer »

Nieuws: Toestand in Nepal

maandag 27 april 2015


Langzaam maar zeker wordt steeds duidelijker wat de aardbevingen in Nepal teweeg hebben gebracht.

Aan de ene kant zijn we blij dat alle HT deelnemers ongedeerd zijn en dat we van de meeste gidsen, koks en dragers bericht hebben gehad dat ze met de schrik zijn vrijgekomen. Er is contact geweest met reisleider Stefan Eij en op Facebook verschijnen berichtjes van onze deelnemers uit het Everest gebied.

Anderzijds zijn de laatste beelden uit Gorkha en Lamjung bijzonder dramatisch. Zo’n 90% van de huizen is compleet verwoest. We weten dat de huizen van Lal Kumar, Raju Gurung en Chandra Bahadur met de grond gelijk gemaakt zijn. Die van Ngawang heeft grote schade.

Inmiddels wordt er bijvoorbeeld weer gevlogen op Lukla maar we weten niet of dat alleen met gewonden is of ook voor trekkers. De luchthaven van Kathmandu is overbelast door de vele vluchten met hulpgoederen maar ook met mensen die uit Nepal weg willen.

De HT groepen, die net aan hun trek waren begonnen, twijfelen over doorgaan of terugkeren, beide geen gemakkelijke keuzes.

Samen met Sathikosath zijn we een hulpaktie gestart. Zie daarvoor het volgende nieuws.

We zullen jullie van tijd tot tijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Op Facebook meer plaatjes en korte berichtjes..

« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord