Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Introductiedag sneeuwschoen wandelen!

03-10-2019
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?

Lees meer »
Risico op knokkelkoorts in Nepal

01-10-2019
Helaas heeft ons het bericht bereikt over een uitbraak van dengue / knokkelkoorts in Nepal.<br /><br />Recent is zelfs een aantal gevallen in de hoofdstad Kathmandu geconstateerd, wat nieuw en tegelijkertijd zorgwekkend is.We willen iedereen vanzelfs

Lees meer »
Problemen Jet Airways

17-04-2019
Dreiging van faillissement bij Jet Airways, annuleringen en of wijzigingen van vluchten

Lees meer »
Noorwegen winter TreriksrÝysa groep

01-03-2018
Al weer een paar dagen onderweg. Wat genieten we van deze reis. Het gaat goed met ons.

Lees meer »
Everest & Gokyo groep

29-10-2017
Dinsdag 17 oktober zijn we vertrokken vanuit Kathmandu voor onze 17 daagse tocht naar de Kalla Pathar 5545 mtr en Everest basecamp. Vanaf daar over de Cho La 5330 mtr naar Gokyo waar we aan het eind van de ochtend zijn aangekomen.&nbsp; Tot nu toe he

Lees meer »

Nieuws: Bericht uit Spanje

vrijdag 27 mei 2016


Donderdag 26 mei: Wederom een mooie tocht gelopen (Vereda de las Estrellas) van 22 km. Mooie vergezichten. besneeuwde bergtoppen en veel bloemen. Wel weer een lange dag. Om 22.00 uur in het hotel in Granada, 23.00 eten op het terras met aangename temperaturen.

Woensdag 25 mei: Vanochtend weer opgestaan met een strak blauwe lucht boven ons, met uitzicht op de wolken onder ons . Heel veel wind, effe lekker uitwaaien. Wederom een mooie tocht met prachtige uitzichten, alpine weides en bossen. Iedereen is happy!

Dinsdag 24 mei: Vandaag 1000 meter afgedaald van de Poqueira logde naar Capilera door een mooie vallei. In Capilera een wel verdiend drankje genomen met tapas, waarna wij met ons het busje naar de berghut Albergue universitario zijn gereden . Mooi uitzicht op de pico Veleta. Relax dagje dus

Maandag 23 mei: Weer lang onderweg geweest. 9.30 vertrek, 20.30 aankomst in Refugio Poqueira. Veel stijgen ( totaal 2487 meter). Omdat we het programma hebben moeten wijzigen vanwege de heftige sneeuwval afgelopen week, hebben we vandaag als extra de Mulhacen nog beklommen. Om 18.00 uur op de top met Jeannette, Debby, Klaas, Jan, en onze twee gidsen Jose en David. Ik ben met Nynke op een hoogte van 3300 meter gaan afdalen omdat we anders in tijdnood zouden komen. Weer een mooie dag, de sfeer is goed.

Zondag 22 mei onze eerste wandeldag. Mooi gebied, goed weer en de stemming zit er goed in. 8,5 uur onderweg geweest en ruim 1400 meter gestegen. Om 18.00 in het mooie plaatsje Trevelez aangekomen, moe maar voldaan. Tijd voor een biertje.  

Zaterdag 21 mei: Een lange dag, vroeg op, om op 05.00 uur op Schiphol te kunnen zijn, goede vlucht van een kleine 3 uur. In Málaga werden we opgehaald waarna we ter plaatsen in een lokaal tentje in de Zon een lekker hapje hebben gegeten vervolgens met een luxe busje naar Capilera. Onderweg nog Panpaneira bezocht. In Capilera naar ons appartement gegaan, effe liggen en daarna het dorp ingegaan. Hier gaan pas in 21.00 uur de restaurants open, dus eerst maar een biertje op het terras. 

Groetjes vanuit Spanje, Jan, Nynke, Klaas, Jeannette, Debby en John

« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord