Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Introductiedag sneeuwschoen wandelen!

03-10-2019
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?

Lees meer »
Risico op knokkelkoorts in Nepal

01-10-2019
Helaas heeft ons het bericht bereikt over een uitbraak van dengue / knokkelkoorts in Nepal.<br /><br />Recent is zelfs een aantal gevallen in de hoofdstad Kathmandu geconstateerd, wat nieuw en tegelijkertijd zorgwekkend is.We willen iedereen vanzelfs

Lees meer »
Problemen Jet Airways

17-04-2019
Dreiging van faillissement bij Jet Airways, annuleringen en of wijzigingen van vluchten

Lees meer »
Noorwegen winter TreriksrÝysa groep

01-03-2018
Al weer een paar dagen onderweg. Wat genieten we van deze reis. Het gaat goed met ons.

Lees meer »
Everest & Gokyo groep

29-10-2017
Dinsdag 17 oktober zijn we vertrokken vanuit Kathmandu voor onze 17 daagse tocht naar de Kalla Pathar 5545 mtr en Everest basecamp. Vanaf daar over de Cho La 5330 mtr naar Gokyo waar we aan het eind van de ochtend zijn aangekomen.&nbsp; Tot nu toe he

Lees meer »

Nieuws: Nieuws van de MongoliŽ Rond groep

dinsdag 28 juni 2011
Nieuws van de Mongolië Rond reis van reisbegeleidster Daphne Postma

dinsdag 28 juni


Vanmiddag aangekomen bij de zandduinen, prachtige kampeerplek. Gisteren Uliastay verkend en de lokale disco bezocht. Morgen beklimmen we de zandduinen! 


maandag 27 juni


Het gaat goed hier! Is wel enorm regenachtig, waardoor rivieren erg moeilijk over te steken zijn. Lopen nu 1 dag achter op schema. Is geen probleem, want we hadden ergens een dag over. Eergisteren 3 uur vastgestaan met allebei de busjes, de ene middenin de rivier. Wij moesten uitstappen, water tot op dijhoogte. Het busje dat hulp was gaan halen stond een stukje verderop vast in de modder.
Gelukkig neemt de groep het echt uitstekend op. Ze zien het als onderdeel van het Mongolie avontuur.

De busjes zelf doen het overigens prima. Ook de gids, een jonge meid van 24 is echt fantastisch. Hele leuke meid, waar de groep het erg goed mee kan vinden en ik ook. De rest van de crew ook top. De kok is echt fantastisch, niet meer normaal hoe goed hij kan koken. De crew heeft het onderling erg gezellig, dus dat is fijn.

Morgen vertrekken we naar de zandduinen en daarna verder richting de laatste trekking.zondag 19 juni

Luister op het HT reisblog naar een phonecast van Daphne.


donderdag 16 juni

We zijn goed aangekomen in UB vandaag, na een prima treinrit vanaf Beijing. Het was best warm en stoffig in de trein, maar iedereen heeft goed geslapen. de wielenwissel op de grens van China naar Mongolie hebben we niet gezien. iedereen moest de trein uit..
Het eten in de restauratiewagon was zowel in china als in Mongolie erg goed! Met wat vertraging kwamen we aan in UB, waar het ook erg warm was, zo`n 29 graden. Eind van de middag barstte de bui met onweer dan ook los.
Morgenochtend vroeg pas echt beginnen. Iedereen heeft er zin in!« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord