Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Laatste Nieuws

Introductiedag sneeuwschoen wandelen!

03-10-2019
Wil je ook eens van dichtbij bekijken wat een sneeuwschoen / sneeuwracket is? Of zelf een sneeuwschoen / sneeuwracket uitproberen (niet in de sneeuw) maar in het Nederlandse zand?

Lees meer »
Risico op knokkelkoorts in Nepal

01-10-2019
Helaas heeft ons het bericht bereikt over een uitbraak van dengue / knokkelkoorts in Nepal.<br /><br />Recent is zelfs een aantal gevallen in de hoofdstad Kathmandu geconstateerd, wat nieuw en tegelijkertijd zorgwekkend is.We willen iedereen vanzelfs

Lees meer »
Problemen Jet Airways

17-04-2019
Dreiging van faillissement bij Jet Airways, annuleringen en of wijzigingen van vluchten

Lees meer »
Noorwegen winter TreriksrÝysa groep

01-03-2018
Al weer een paar dagen onderweg. Wat genieten we van deze reis. Het gaat goed met ons.

Lees meer »
Everest & Gokyo groep

29-10-2017
Dinsdag 17 oktober zijn we vertrokken vanuit Kathmandu voor onze 17 daagse tocht naar de Kalla Pathar 5545 mtr en Everest basecamp. Vanaf daar over de Cho La 5330 mtr naar Gokyo waar we aan het eind van de ochtend zijn aangekomen.&nbsp; Tot nu toe he

Lees meer »

Nieuws: Bericht van de Peru Cordillera Blanca reis

woensdag 29 juni 2016


28 juni
Vandaag zijn we teruggekomen uit de bergen. Als afsluiting aten we traditionele pachamanca, en lagen we net nog in de banos termales. De afgelopen dagen hebben we door prachtige dalen en over hoge passen gelopen, vlakbij het ijs van de gletsjers van de Cordillera Blanca. Op de Quara Quara pas scheerde een condor vlak boven ons hoofd! Het landschap hier is groots. We zijn dankbaar voor onze gids en crew, die fantastisch voor ons gezorgd hebben. Nu zijn we vol zon en stof en indrukken en begint de heimwee al een beetje te groeien. Morgen met de bus naar Lima.
Groeten van de hele Cordillera Blanca groep!

15 juni
Vandaag maakten we een tocht naar Wilcacocha, in de warmte klommen we langs kleine boerendorpjes, ezeltjes, quinoa veldjes naar bijna 5000m, met uitzicht op de hele Cordillera. En morgen begint onze trek dan echt!

14 juni
Gisteren hebben we een prachtige acclimatisatietocht gemaakt langs de turqoise llancanuco meren en door het Quenuales bos. Deze bomen die op grote hoogte groeien hebben een rode bast die bestaat uit vele dunne papierachtige lagen. Ze hangen zwaar door onder de last van vele bromelias. Een indrukwekkende jungle op hoogte! 

13 juni
Na een lange, maar steeds mooier wordende busrit van Lima naar Caraz zijn we aangekomen in de Cordillera Blanca. De eerste dagen doen we nog rustig aan om aan de hoogte te wennen. Vandaag hebben sommigen van ons wel 8 condors gezien in de Canon del pato (eendenkloof). De bergen moeten ons gunstig gezind zijn. Dit belooft veel goeds voor het vervolg.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord