Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Afgelegen gebieden

Onze reizen gaan meestal naar streken die moeilijk toegankelijk zijn en waar contact met de buitenwereld en moderne ontwikkelingen zeer beperkt is. Daardoor ben je meestal gedurende grote gedeeltes van de reis niet bereikbaar en verstoken van medische voorzieningen en luxe. HT zorgt er daarom voor dat elke groep een uitgebreide medicijnkit bij zich heeft en dat de reisleiding op de hoogte is van de meest voorkomende kwalen en de behandeling ervan.

Voordat je besluit op een bepaalde reis mee te gaan, is het belangrijk je goed te realiseren dat de manier van leven in de meeste landen die we bezoeken anders is dan bij ons. Soms levert dat ongemak op, maar dat kan juist ook één van de charmes van deze reizen zijn. Het is essentieel dat je respect kunt opbrengen voor de soms kwetsbare lokale tradities en gewoonten.

Het plezier en gemak waarmee je door afgelegen gebieden trekt zal ook beïnvloed worden door de zwaarte van de trekking. Er zijn veel factoren die een trek zwaarder of lichter maken zoals bijvoorbeeld het aantal passen en de hoogte ervan, de hoogte van de overnachtingplaatsen, de te verwachten klimatologische omstandigheden (bijvoorbeeld hitte, kou, kans op neerslag, droogte, wind)  en de toestand van de paden (mooi geplaveid of met grove stenen). Lees meer over de zwaarte van onze reizen.

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord