Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Vervoer en maaltijden

Vervoer en maaltijden

De vlucht naar je bestemming

We hebben uit de diverse luchtvaartmaatschappijen een selectie gemaakt waarvan wij vinden dat ze de beste prijs/kwaliteit verhouding leveren. Door steeds stricter beleid van de verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen we bij late boekingen geen garantie meer geven dat de op de website gepubliceerde vanaf prijzen gelden. Voor actuele informatie kun je het beste even contact opnemen met ons kantoor.

Vervoer ter plekke

De ene keer zul je je moeten schikken achterin of bovenop een vrachtwagen, een andere keer reis je per taxi, jeep, bus of vliegtuig. Dit is onder meer afhankelijk van de bereikbaarheid van een bepaald gebied, de beschikbaarheid van vervoermiddelen en soms de voorkeur van de deelnemers zelf. Meer hierover vind je in de extra informatie per reis.

Bagage

Voor sommige tochten nemen we een aantal spullen uit Nederland mee, zoals voedsel en tenten. Het gewicht daarvan wordt over de deelnemers verdeeld, zodat je soms niet meer dan 15 kilo persoonlijke bagage als ruimbagage mee mag nemen. In overleg kan daar van worden afgeweken. 

Voor het al dan niet laten dragen van bagage geldt het volgende: op verreweg de meeste reizen hoef je buiten een dagrugzak niets te dragen; je kunt 12 kg persoonlijke bagage afgeven aan een drager, paard, kameel, lama, jeep of iets dergelijks.

Bij rugzaktochten draag je alles zelf, óók je aandeel van het voedsel, de branders, de pannen en de tenten. Het gewicht van je rugzak ligt dan, afhankelijk van de tocht, tussen 15 en 25 kilo. In de praktische informatie per reis staat precies hoe het daarmee geregeld is. 

Maaltijden

Tijdens de trekdagen is ons uitgangspunt dat er goed gegeten moet worden om het lichaam in goede conditie te houden. We besteden dus altijd veel aandacht aan calorieën, smaak en hygiënische bereiding. Op de kortere treks op de verre bestemmingen zul je hoofdzakelijk lokaal voedsel voorgeschoteld krijgen. Op de langere treks sturen we voedsel mee uit Nederland om het menu zo afwisselend mogelijk te maken. Op de meeste rugzaktochten krijg je een voortreffelijke mix van lichtgewicht, maar toch voedzame maaltijden.

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord