Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Rugzaktrekkingen

In sommige delen van de wereld, met name in het hoge noorden, vinden we grote leegtes, toendra, permafrost, grote rivieren, watervallen, kale besneeuwde bergen en gletsjers. Daarnaast zijn er verschillende gebieden in de wereld waar je ook bent aangewezen op het dragen van je eigen rugzak zoals in Patagonië, op Vuurland en in Japan. Om in deze fantastische wereld rond te kunnen trekken moet je je eigen spullen kunnen dragen omdat er geen dragers voorhanden zijn en/of omdat het terrein te moeilijk is voor lastdieren. We streven ernaar de routes zo samen te stellen dat je met een beetje precies inpakken je niet meer hoeft te dragen dan 15 kg.

De reizen door de arctische gebieden zijn nu weer in ontwikkeling, we hebben 1 reis naar zuidelijk Chili en Argentinië en 1 in Japan.  Je conditie moet natuurlijk heel goed zijn en het is een wat zwaardere vorm van reizen, maar als je die ongemakken voor lief neemt opent zich weer een hele andere wereld met allerlei wondermooie natuurfenomenen die erbij horen.

Onze wandelreizen Rugzaktrekkingen

sorteer op

Japan

Wandelreis Japan

Japan heeft een uniek karakter. Het is ultramodern, maar hangt ook erg aan oude tradities. De langgerekte bergketens zorgen ervoor dat bijna iedereen op de smalle zuidelijke kuststrook leeft, een soort "Japanse randstad". Naast de niet te missen top van de Mt. Fuji maken we ook kennis met het mooiste stuk van de Japanse Alpen. Daarnaast nemen we je mee langs een aantal culturele hoogtepunten.
17-daagse reis 8 dagen lopen reissom vanaf € 2195 3 zwaarte 

Wandelreis

Deze bijzondere reis begint in ArgentiniŽ met een bezoek aan het beroemde - door Unesco op de lijst van Werelderfgoederen gezette - Nationale Park Los Glaciares. Vanuit het plaatsje El Chaltťn maken we enkele fraaie wandelingen met uitzicht op o.a. de beroemde rotspieken van Cerro Fitzroy en Cerro Torre. Na een bezoek aan de even beroemde als reusachtige gletsjer Perito Moreno, steken we vanuit ArgentiniŽ de grens over naar Chili. In het Torres del Paine Nationale Park maken we een ongelooflijke 10-daagse trektocht. Op deze manier beleeft iedereen alle aspecten van het gebied optimaal.
21-daagse reis 13 dagen lopen reissom vanaf € 4550 4 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord