Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

VOORDELEN: Kosteloos annuleren & Korting

HT Wandelreizen biedt de unieke mogelijkheid je geboekte reis kosteloos te annuleren of om te boeken naar een andere reis. Als je een reis boekt wil je graag op reis. Logisch, maar het is dan prettig dat ook andere geïnteresseerden tijdig op jouw reis boeken, want dan kunnen we vertrek van de reis eerder garanderen. Onze ervaring is dat, als op een reis eenmaal deelnemers staan, er makkelijker meer mensen bijkomen, onder andere omdat reizen dan een wat prominentere plaats op onze website krijgen. Om te stimuleren dat we een reis eerder kunnen garanderen willen we potentiële deelnemers dan ook maximale flexibiliteit bieden en maken we het laagdrempelig om te boeken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kosteloos te annuleren. 

Voorwaarden voor kosteloos annuleren

  • Voor reizen met een reisduur vanaf 20 dagen: indien vanaf 10 weken voor vertrek het minimum aantal deelnemers niet is bereikt kun je zonder verdere verplichtingen je geboekte reis annuleren of omboeken naar een andere HT reis. Je krijgt dan twee weken de tijd om zonder kosten van de reis af te zien zodat je nog voldoende tijd hebt om te kijken naar een alternatief in dezelfde periode of in een andere periode naar dezelfde bestemming.
  • Voor reizen met een reisduur van 11 tot en met 19 dagen: indien vanaf 8 weken voor vertrek het minimum aantal deelnemers niet is bereikt kun je zonder verdere verplichtingen je geboekte reis annuleren of omboeken naar een andere HT reis. Je krijgt dan twee weken de tijd om zonder kosten van de reis af te zien zodat je nog voldoende tijd hebt om te kijken naar een alternatief in dezelfde periode of in een andere periode naar dezelfde bestemming.
  • Voor reizen met een reisduur tot en met 10 dagen: indien vanaf 6 weken voor vertrek het minimum aantal deelnemers niet is bereikt kun je zonder verdere verplichtingen je geboekte reis annuleren of omboeken naar een andere HT reis. Je krijgt dan twee weken de tijd om zonder kosten van de reis af te zien zodat je nog voldoende tijd hebt om te kijken naar een alternatief in dezelfde periode of in een andere periode naar dezelfde bestemming.

Indien je boekt op een reis die reeds gegarandeerd vertrek heeft en/of de reis waarop je geboekt hebt wordt door ons gegarandeerd is het niet (meer) mogelijk om kosteloos te annuleren. In dat geval gelden de annuleringsvoorwaarden van HT Wandelreizen. Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient altijd schriftelijk (per brief of email) te geschieden.

Een voorbeeld

Stel je boekt 5 maanden voor vertrek de 17-daagse reis Georgie | De Kaukasus met vertrek eind juli, je bent de 4e persoon die voor deze reis boekt. Het minimum aantal boekingen voor een gegarandeerd vertrek is 6 personen. Eind mei, de peildatum 8 weken voor vertrek, blijkt nu dat het minimum van 6 personen niet is bereikt en dat ook op een andere wijze geen overeenstemming is bereikt om het vertrek van de reis toch te garanderen. Je kunt dan kosteloos annuleren of omboeken naar een andere reis van HT.

KORTING bij derde, zesde en vanaf tiende reis!

Naast de regeling van kostenloos annuleren bieden we klanten ook korting bij hun 3e, 6e en vanaf de 10e HT reis!

Onze trouwe klanten zijn ons zeer dierbaar, zij zijn in feite het bewijs van kwaliteit en zijn de beste reclame voor ons.
Gaat iemand voor de 3e keer mee, dan krijgt hij/zij een korting van euro 50 op de reissom.
Gaat iemand voor de 6e keer mee, dan krijgt hij/zij een korting van euro 100 op de reissom.
Gaat iemand voor de 10e of nog vaker mee, dan krijgt hij/zij een korting van euro 200 op de reissom.

Deze korting kan uiteraard ook bij een individuele (rond-)reis en/of maatwerk verrekend worden.Korting voor 3e, 6e en vanaf 10e reis wordt alleen verrekend met de reissom wanneer deze minimaal €750 (3e), €1500 (6e) en €2500 (10e) bedraagt.

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord