Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Coronabeleid

 

Coronabeleid

Regeling voor boekingen vanaf 18 februari 2022: terug naar normale reisadviezen!

Nu de reisadvisering weer is/wordt aangepast zodat alleen de werkelijk onveilige landen op rood en/of oranje (blijven) staan, keren we ook weer terug naar de normale reisvoorwaarden. Wij voeren bij code rood/oranje geen reizen uit. Wordt een reisadvies aangepast van geel naar oranje, dan heeft de reiziger recht op kosteloze annulering.

De afgelopen week zijn al meer dan 100 reisadviezen van landen door BuZa versoepeld en de komende week zullen er nog meer volgen. Je kan dus weer met een goed gevoel reizen boeken.

De hoofdregel is en blijft: zien wij ons toch genoodzaakt om de reis te annuleren (vanwege covid-19 of andere reden), dan heeft elke klant de keuze tussen:
1) Omboeken zonder wijzigingskosten naar een andere reisdatum en/of bestemming.
2) Refund van reeds betaalde reissom (binnen 2wkn).

Verzekering!
Verzekeraars dekken gewoon bij code groen/geel. Bij code oranje wordt veelal wel dekking geboden, alleen is schade direct gerelateerd aan de oorzaak van het oranje reisadvies uitgesloten. Elke gerenommeerde verzekeraar heeft de afgelopen periode op de website geplaatst met de dekking onder de kleurcodes van de reisadviezen.WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord