Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Thuisvaccinatie.nl

Voor veel van onze reizen is het belangrijk dat je maatregelen treft om je te beschermen tegen gezondheidsrisico’s. Door tijdige vaccinatie kun je jezelf veel ellende besparen.

Voor een persoonlijk advies kun je 4 tot 6 weken voor vertrek terecht bij de GGD of je huisarts. Dit wordt vaak als tijdrovend ervaren. Daarom beveelt HT Wandelreizen Thuisvaccinatie.nl aan, ideaal als je weinig tijd hebt.

Thuisvaccinatie.nl biedt een unieke service: vaccinaties bij jou thuis, door een erkende arts op een moment dat het jou het beste uitkomt. De artsen van Thuisvaccinatie.nl vaccineren voornamelijk buiten kantooruren en in weekenden, maar kunnen natuurlijk ook overdag bij jou langskomen. Ook kun je ervoor kiezen om het hele gezin te laten vaccineren tijdens de afspraak.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de werkwijze en de voordelen van Thuisvaccinatie.nl. Hoewel Thuisvaccinatie.nl bij u aan huis komt, is de dienstverlening niet duurder dan bijvoorbeeld de GGD of huisarts. Bovendien worden uw reisvaccinaties meestal vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Ervaar het gemak van Thuisvaccinatie.nl. Bekijk welke reisvaccinaties u voor uw reisbestemming nodig heeft.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:
- Vaccinatie en reisadvies bij je thuis 
- Buiten kantooruren en in weekenden 
- Vaccinatie door een arts of een gekwalificeerde medicus 
- Vergoeding van verzekering meestal (deels of geheel) mogelijk

Hoe werkt het? 
- Je kunt je online aanmelden voor een afspraak. Vul de vragenlijst in en geef aan welke dag en tijdstip voor jou het best uitkomen (ook buiten kantooruren en in de weekenden) 
- Je ontvangt vervolgens advies over welke reisvaccinaties je nodig hebt 
- Daarna ontvang je een bevestiging van de afspraak met de arts 
- De vaccinatie wordt gedaan door een erkende arts of een gekwalificeerde medicus

Hier vind je meer informatie over hygiëne en infectieziekten.

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord