Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Verzekeringen

Waarheen je ook reist met HT Wandelreizen, wij stellen een adequate reisverzekering verplicht. In geval van nood kunnen we je zo goede assistentie verlenen. Bovendien gaan er enorme bedragen gepaard met bijvoorbeeld een spoed-repatriëring naar Nederland, zeker als het gaat om een afgelegen wandelgebied. Naast een reisverzekering raden we het afsluiten van een annuleringsverzekering sterk aan. Niet alleen vóór de reis geeft deze verzekering dekking maar ook bijvoorbeeld bij vertrekvertraging of bij vroegtijdig moeten afbreken van de reis.  

Allianz Global Assistance

Wij werken met Allianz Global Assistance, al meer dan 50 jaar de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.


Een verzekering van Allianz Global Assistance betekent:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
  • wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
  • professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
  • het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
  • snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering
Je kunt eenvoudig online een reisverzekering afsluiten. Of dat nu een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is of een Kortlopende Reis- en/of Annuleringsverzekering, in een paar stappen sluit je de gewenste verzekering af en heb je de polis direct in je mailbox.

Na boeking van je reis ontvang je van ons een email waarin je ook de link naar het afsluiten van de reis- en/of annuleringsverzekering vindt. Een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten kan alleen voor een reis die ook via ons is geboekt!
Bekijk hier alvast de verzekeringskaart voor jouw verzekering: doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, kortlopende reisverzekering, kortlopende annuleringsverzekering.

Indien de reisverzekering elders is afgesloten dan willen we graag voor vertrek de volgende gegevens van je ontvangen: verzekeringsmaatschappij, polisnummer, alarmnummer. Mocht zich tijdens de reis een probleem voordoen dan kunnen de reisleiding en HT Wandelreizen snel handelen.

Heb je zelf een (doorlopende) reisverzekering afgesloten, kijk dan even goed na of en in hoeverre reddingskosten zijn meeverzekerd. Soms vallen reddingskosten (medisch noodzakelijk vervoer) onder de medische kosten. Voor het geval je de medische kosten laat dekken door je eigen ziektekostenverzekering, moet je nagaan of deze medische kosten voldoende gedekt zijn.

Expedities
Voor de expedities is een speciale bergsportverzekering noodzakelijk, die via de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging kan worden afgesloten. NKBV LID WORDEN? DAT KAN HIER!
Andere reisverzekeringen bieden de mogelijkheid om een extra ‘buitengewone sporten dekking’ af te sluiten.

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord