Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Afrika

Afrika ten zuiden van de Sahara is nog steeds het wilde continent. Wat een gevoel geeft het op stap te zijn met de trotse Masaï of met Ethiopische stammen terwijl er altijd groot wild in de buurt is. We beklimmen de Kilimanjaro en Mt. Meru en we gaan niet voorbij aan de wildparken om op zoek te gaan naar de Big Five vele andere beesten. Niet te vergeten, de oneindige Namib Woestijn, de woeste Siemien bergen in Ethiopië en het prachtige Kaapverdische wandeleiland Santo Antao!

HT organiseert 5 unieke wandelreizen in Afrika; Kaapverdië, Ethiopië, Tanzania en Namibië.

Onze wandelreizen Afrika

sorteer op

Tanzania | Kilimanjaro

Wandelreis Tanzania | Kilimanjaro

In Noord Tanzania liggen enkele van de mooiste wildparken ťn de hoogste berg van Afrika. Voor diegene die de wildparken al bezocht hebben of hiervoor nu geen tijd hebben bieden we de beklimming van de Kilimanjaro alleen aan. Voor deze beklimming gebruiken we de 7-daagse Machame route. Andere en/of langere routes zijn mogelijk in overleg.
10-daagse reis 7 dagen lopen reissom vanaf € 2435 4 zwaarte 

Wandelreis

Santo Antao is het meest noordelijke eiland van de archipel en hťt wandeleiland van KaapverdiŽ. Tijdens deze bijzondere wandelreis lopen we in twaalf dagen een bijna aaneengesloten traject. Op drie plekken is er een korte transfer met een busje zodat we een uitzonderlijke mix van wandelplekken met elkaar kunnen verbinden. We vliegen aan op het nabijgelegen eiland Sao Vicente met de aantrekkelijke havenplaats Mindelo, een uur varen van Santo Antao. Tijdens deze 15-daagse reis wordt er volop gewandeld, maar wie wil kan op drie dagen een rustdag nemen of het iets rustiger aan doen. Effectief wordt er dagelijks 4 Ĺ tot 6 uur gelopen, een enkele keer iets minder en enkele keren wat meer.
15-daagse reis 12 dagen lopen reissom vanaf € 1295 4 zwaarte 

Wandelreis

NamibiŽ is een echte HT-bestemming. Het is een groot en dunbevolkt land met schitterende landschappen, primitieve culturen en een rijke dierenwereld. In deze reis maken we uitgebreid kennis met wat NamibiŽ te bieden heeft. We trekken de onmetelijke Namib Woestijn in met zijn enorme rode duinen in de Sossusvlei, we maken mooie wandelingen in de bergen van Naukluft en we gaan op zoek naar wild in het Etosha National Park. We ontmoeten de bosjesmensen en aan de kust ontdekken we tijdens een kanotocht een Kaapse pelsrob kolonie.
17-daagse reis 6 dagen lopen reissom vanaf € 2995 2 zwaarte 
Tanzania | Kilimanjaro | Northern circuit

Wandelreis Tanzania | Kilimanjaro | Northern circuit

De Kilimanjaro is met 5.895m het Dak van Afrika. Daarnaast is het ook ťťn van de 7 Summits. Kilimanjaro is echt een wandelberg en de ultieme kans om in korte tijd dergelijke hoogte te bedwingen. We beginnen de reis in Moshi vanwaar we 8 dagen de tijd nemen om Kilimanjaro te beklimmen. Het letterlijke hoogtepunt van de reis moet worden: Uhuru Peak: 5895m. We volgen de Ė veel rustiger (!) Ė 8-daagse Northern Cicuit route waardoor je voldoende kunt acclimatiseren en de kans verder vergroot dat je de top ook echt bereikt!
11-daagse reis 8 dagen lopen reissom vanaf € 2875 4 zwaarte 
Tanzania | Mt Meru , Kilimanjaro en safari

Wandelreis Tanzania | Mt Meru , Kilimanjaro en safari

In Noord Tanzania liggen enkele van de mooiste wildparken ťn de hoogste berg van Afrika. Na een overnachting in Arusha beklim je ter acclimatisatie eerst de Mount Meru. Daarna is het tijd voor de 7-daagse beklimming van de Kilimanjaro. Daarna kan men nagenieten van de beklimmingen ťn genieten van Lake Manyara en de safariís in de spectaculaire Ngorongoro Crater en de Serengeti!
20-daagse reis 11 dagen lopen reissom vanaf € 5595 4 zwaarte 
Tanzania | Mt Meru en Kilimanjaro

Wandelreis Tanzania | Mt Meru en Kilimanjaro

In Noord Tanzania liggen enkele van de mooiste wildparken ťn de hoogste berg van Afrika. Na aankomst bezoek je eerst enkele wildparken: Lake Manyara en de Ngorogoro krater. Na een overnachting in Arusha beklim je ter acclimatisatie de Mount Meru. Daarna is het tijd voor de 7-daagse beklimming van de Kilimanjaro.
15-daagse reis 11 dagen lopen reissom vanaf € 3795 4 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord