Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
10 7 4
VERTREK TERUG REISSOM
21 december 30 december € 1995,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Tanzania »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Tanzania | Kilimanjaro
Algemeen

In Noord Tanzania liggen enkele van de mooiste wildparken ťn de hoogste berg van Afrika. Voor diegene die de wildparken al bezocht hebben of hiervoor nu geen tijd hebben bieden we de beklimming van de Kilimanjaro alleen aan. Voor deze beklimming gebruiken we de 7-daagse Machame route. Andere en/of langere routes zijn mogelijk in overleg.

We beginnen de reis in Moshi vanwaar we 7dgn de tijd nemen om Kilimanjaro te beklimmen. Deze reis is specifiek voor mensen die weinig tijd hebben, anders adviseren we Mt. Meru (4565m) voorafgaand aan de Kili te doen ter acclimatisatie.

Het letterlijke hoogtepunt van de reis moet worden: Uhuru Peak: 5895m. We volgen de 7-daagse Machame route waardoor je voldoende kunt acclimatiseren en de kans verder vergroot dat je de top ook echt bereikt! 

Mocht je een andere route (bijv. Lemosho of Nothern Circuit) en/of op andere data willen reizen: DAT KAN! We kunnen extra vertrekken inplannen n.a.v. je wensen!

Vertrek 20 september (vol)
De reis met vertrekdata op 6 juli en 20 september wordt in plaats van de 7-daagse Machame route, de Northern Circuit route met 1 extra dag gelopen. (Dus een 8-daagse Northern Circuit route)

Kilimanjaro

Zonder goede acclimatisatie is het niet goed mogelijk om de 5895 meter hoge top te halen. Hoewel we standaard 7 dagen uittrekken voor de beklimming van de Kilimanjaro, adviseren we je - indien er ruimte is qua tijd - een extra dag in het klimschema in te plannen. Elke dag extra komt ten goede aan een nog betere acclimatisatie van de deelnemers. Vandaar dat er ook diverse vertrekdata een langere beklimming ingepland staat.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacy & cookies