Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
16 13 1 / 2
VERTREK TERUG REISSOM
27 december 11 januari € 1495,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Burkina Faso »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Burkina Faso | Trektocht door het land van de Senoufou
Algemeen

Burkina Faso, het land van de oprechte mensen, leent zich bij uitstek voor trektochten en wandelingen. In deze reis maak je kennis met het westen van Burkina Faso, het land van de Senoufou, de dominante bevolkingsgroep in deze regio. De fraaie omgeving is een combinatie van landbouw, plantages, natuur, nijlpaarden, bijzondere rotsformaties, watervallen, pittoreske lemen dorpen en hartelijke mensen. Wandelen, genieten en ervaren gaan hand in hand tijdens deze reis, waarin je eveneens kennismaakt met aspecten uit de cultuur van de diverse bevolkingsgroepen.

We beginnen onze reis in Ouagadougou, de hoofdstad van Burkina Faso. Met het openbaar vervoer reizen we naar Bobo Dioulasso, de tweede stad van het land, die we verkennen, voordat we de volgende dag met het openbaar vervoer doorreizen naar Banfora. We zijn inmiddels gearriveerd in het fraaie westen van het land, op een steenworp afstand van de start van de wandelroute. We wandelen tien dagen door een prachtige omgeving en reizen vanaf het eindpunt met privétransport terug naar Ouagadougou. Dat geeft ons de mogelijkheid om onderweg nog een paar bijzondere plekken aan te doen.

Tijdens  deze  tocht wordt ook een bezoek gebracht aan de Kassenabevolking en aan Park Nazinga. De Kassena bevolking genieten bekendheid vanwege de fraaie muurdecoraties van hun traditionele lemen huizen.  Na de cultuur van de Kassena gaat de reis verder in het kader van natuur met een bezoek aan het Park Nazinga, waar een grote variëteit aan dieren en vogels te zien is. Wij kijken ernaar uit je mee te nemen op een onvergetelijke tocht.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord