Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
15 11 4
VERTREK TERUG REISSOM
18 november 02 december € 1295,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van KaapverdiŽ »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis KaapverdiŽ | Santo Antao rond
Reviews

Reviews



12-12-2018, Santo Antao

De wandelreis op Santo Antao is pittig, mooi, groen, droog, geplaveide paden, zandpaden, bospaden, veel 30 tot 40 graden helling, daardoor zwaar, let op de knieën en afwisseling met iets vlakker, mooie uitzichten, beukende golven op de kust, vriendelijke bevolking, veel visgerechten, kleine flesjes bier, fijne eetgelegenheden waar veel en goed eten wordt geserveerd. Door Karel Drijvers

27-03-2017, Ontdekking Santo Antao

Trekking Santo Antao is een ontdekkingsreis over een prachtig eiland. Met pittige wandelingen en lange dagen voel je je bijna een ontdekking reiziger. Tocht gaat door hele kleine nederzettingen en afgelegen plaatsen. Even helemaal op een andere planeet

26-03-2017, Pittig en Prachtig

Wat een geweldig wandeleiland! Wat ben ik vaak verrast door prachtige uitzichten na elke bocht en even zo vaak door ezels, geiten en hun hoeders. En ja, het is regelmatig pittig steil afdalen en klimmen. Maar het goede nieuws is; je komt vanzelf boven of beneden! Trek de wandelschoenen aan en ga op pad! Door Elise

26-03-2017, Ontdekking Santo Antao

Trekking Santo Antao is een ontdekkingsreis over een prachtig eiland. Met pittige wandelingen en lange dagen voel je je bijna een ontdekking reiziger. Tocht gaat door hele kleine nederzettingen en afgelegen plaatsen. Even helemaal op een andere planeet

26-03-2017, Pittig en prachtig!

Wat een geweldig wandeleiland! Wat ben ik vaak verrast door prachtige uitzichten na elke bocht en even zo vaak door ezels, geiten en hun hoeders. En ja, het is regelmatig pittig steil afdalen en klimmen. Maar het goede nieuws is; je komt vanzelf boven of beneden! Trek de wandelschoenen aan en ga op pad! Door Elise

21-03-2017, Antao:te mooi om te laten liggen!

Als je van wandelen houdt, en steile klimmen en afdalingen geen probleem vindt, is deze reis perfect! Na iedere bocht in het pad of de weg weer een verrassing wat er te voorschijn komt. Ongelooflijk mooie landschappen. Gaan!! Door Reinder Bos

14-03-2016, Fabelachtig mooie reis

Een zeer indrukwekkende reis waarbij je pittig wandelt door heel diverse, prachtige landschappen. Van fris en groen tot dor en droog. Vriendelijke bevolking, ontspannen sfeer en iedere dag weer anders. Je komt op unieke plekken zonder toerisme. Een echte topper! Door Dettie

12-03-2016, Ontdek het verrassende Kaap Verdie

Een prachtig gevarieerde wandelreis. Van groen landschap, centraal bergmassief, vulkanisch landschap naar wandelingen met zicht op de Atlantische oceaan. Heel vriendelijke toegankelijke mensen. Vrolijk gekleurde huizen, bedrijvigheid op centraal liggende pleinen in de steden en muziek zorgen voor veel levendigheid. Deze reis is een echte aanrader. Door Hetty

11-03-2016, Cabo Verde ť moite bom

Het was een heel bijzondere ervaring: wandelen op het eiland Santo Antāo, hét wandeleiland. Het leven is hier nog eenvoudig en oorspronkelijk, de mensen zijn erg aardig en toegankelijk. Deze reis is een van mijn mooiste reizen geweest, iedere minuut van de reis heb ik intens genoten. Het programma zit goed in elkaar en je ziet en beleeft zo veel mogelijk van het eiland. Klasse!!! Door Kitty Frijters


Schrijf ook een review

Titel:
Tekst:
Naam:
reserveringsnummer:
(Reserveringsnummer heb je per e-mail ontvangen na het boeken van deze reis)
Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord