Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
17 6 2
Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Namibie »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis NamibiŽ | Door de woestijn en langs het wild
Algemeen

NamibiŽ is een echte HT-bestemming. Het is een groot en dunbevolkt land met schitterende landschappen, primitieve culturen en een rijke dierenwereld. In deze reis maken we uitgebreid kennis met wat NamibiŽ te bieden heeft. We trekken de onmetelijke Namib Woestijn in met zijn enorme rode duinen in de Sossusvlei, we maken mooie wandelingen in de bergen van Naukluft en we gaan op zoek naar wild in het Etosha National Park. We ontmoeten de bosjesmensen en aan de kust ontdekken we tijdens een kanotocht een Kaapse pelsrob kolonie.

Een indruk van NamibiŽ

Vanuit Windhoek ga je naar het Naukluft Park waar we de Olive Trail en Waterkloof Trail lopen. We genieten van de indrukwekkende roestrode duinen bij de Sesriem Canyon en de Sossusvlei, waar we Big Daddy kunnen beklimmen. In Walvisbaai gaan we tijdens een kanotocht op zoek naar een Kaapse pelsrobkolonie en we kunnen rondwandelen in de vergeten Duitse stad Swakopmund, een badplaats aan de kust. We maken een wandeling rond de Spitzkuppe en verkennen de granieten rollende rotsblokken van Bull’s Party en de ‘Bushman Paintings’ van Philipp’s Cave. Als afsluiting brengen we een paar dagen door in het indrukwekkende Ethosha National Park waar we tijdens diverse gamedrives het rijke wildleven spotten. Tijdens deze reis overnachten we voornamelijk in tenten op campsites met goede sanitaire voorzieningen, meestal een zwembad en de mogelijkheid om accu`s op te laden.Twee keer, in Windhoek en Swakopmund, in een hotel/lodge of resort.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord