Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Tanzania | Mt Meru , Kilimanjaro en safari
Algemeen

In Noord Tanzania liggen enkele van de mooiste wildparken ťn de hoogste berg van Afrika. Na een overnachting in Arusha beklim je ter acclimatisatie eerst de Mount Meru. Daarna is het tijd voor de 7-daagse beklimming van de Kilimanjaro. Daarna kan men nagenieten van de beklimmingen ťn genieten van Lake Manyara en de safariís in de spectaculaire Ngorongoro Crater en de Serengeti!

4 Dagen Meru & 7 dagen `Kili`: Het best geacclimatiseerd naar de top!

Mount Meru
Voor een optimale acclimatisatie en een grotere kans op het succesvol ‘toppen’ van de bijna 6000 meter hoge Kilimanjaro, beklimmen we tijdens deze reis eerst de 4565 meter hoge Mount Meru. We beginnen de reis in Arusha vanwaar we eerst richting Mount Meru* reizen, een prachtige 4-daagse trektocht. Op de top kun je in de krater kolkend lava en zwaveltorens zien!

Kilimanjaro
Vervolgens maken we ons op voor het letterlijke hoogtepunt van de reis; de Kilimanjaro (Uhuru Peak: 5895m). We volgen de 7-daagse Machame route waardoor je nog beter kunt acclimatiseren en de kans vergroot dat je de top ook echt bereikt! We combineren op deze reis het kamperen op Kilimanjaro met verblijf in uitstekende hotels in de steden en hutten op Mount Meru.

Lake Manyara, Serengeti en Ngorongoro
Tenslotte kunnen we in alle rust genieten van de safari’s in Serengeti en Ngorongoro. Met onze eigen landrovers ondernemen we gamedrives om de ‘big five’ op te speuren en zullen talloze andere diersoorten bewonderen. In het jaargetijde van de Great Migration zullen we werkelijk sprakeloos zijn, woorden schieten te kort bij deze onnavolgbare beestenpracht. Het feit dat we in ‘tented lodges’ verblijven maakt de wildbeleving zo mogelijk nog intenser, wellicht komen de hyena’s en leeuwen ‘s nachts ons kamp eens op hun gemak bekijken!

Hoogtepunten

- Acclimatisatie tijdens 4 daagse beklimming Mount Meru
- Beklim het Dak van Afrika
- Na Meru, goed geacclimatiseerd 7 dagen voor beklimming Kilimanjaro via rustige Machame route
- Zeer ervaren en succesvolle lokale staff
- Wereldberoemde safari parken Serengeti & Ngorongoro krater
- Groepen van alleen onze eigen NL/BE klanten, geen internationaal samengevoegd reisgezelschap!

Klik hier voor het hoogteprofiel van deze reis.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord