Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Bhutan | Druk Path
Algemeen

Tussen Paro en Thimpu ligt een oud pad dat beide valleien met elkaar verbindt. Deze tocht leidt je in 5 dagen over een aantal bijna onbewoonde bergkammen van rond 4000 meter hoog. Bovenop heb je bij helder weer prachtige uitzichten op een groot deel van de Bhutanese Himalaya. Onder weg kampeer je op mooie vlakke bergweiden bij een klooster of bij meertjes. Op een hoog punt kun je naar een ďsky-burialĒ place, een plek waar de lichamen van overledenen aan de vogels gevoerd worden. Natuurlijk bezoeken we Paro en Thimpu ook en altijd staan er ťťn of meerdere festivals op het programma.

Algemeen over deze reis

Op de reizen met alle vertrekdata kun je een kloosterfestival meemaken. Bij de voorjaarsreis gaat het om het kloosterfestival van Paro. Tijdens beide najaarsreizen kun je meegenieten van een of meerdere kloosterfestivals. Bij de reis die op 26 september vertrekt bezoeken we het Thimpu Festival en tijdens de reis van 30 oktober bezoeken we het Jambay Lakhang Festival in de centraal gelegen vallei van Bumthang. Die laatste reis is dan ook 3 dagen langer en € 535,- duurder. Beide reizen laten je op een rustige manier kennis maken met de vele landschappelijke en culturele aspecten van wat Bhutan te bieden heeft.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord