Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Bhutan | Lingshi-Laya
Algemeen

Deze reis is voor diegene die zoekt naar een complete Bhutan reis zonder direct aan de ultieme Snowmantrek te denken. Naast de 13-daagse trektocht langs de Bhutanese Himalayaketen kom je ook in aanraking met andere schitterende bezienswaardigheden.

Tigers` Nest en festivals

Iedereen kent het hoog tegen de rotsen aangebouwde “Tigers Nest” bij Paro. De wandeling er naar toe gebruiken we als acclimatisatietocht voorafgaand aan de treks. In de reizen hebben we steeds een kloosterfestival opgenomen die worden gehouden in Thimpu, Paro of in een klooster in de Bumthangvallei meer oostwaarts. Bij de dag tot dag beschrijving staat precies welk festival je bij welke reis bezoekt.

De trektocht

Op de trektocht steek je 3 maal een pas over van tussen de 4500 en 5000 meter en je loopt langs 6 van de hoogste en mooiste toppen van het land: de Chomolhari I en II, de Jichu Drake, de Tserim Kang, the Great Tiger Mountain en de Masagang. Bhutan is slechts heel dun bevolkt en je kunt je er echt laven aan de unieke en grote onaangeroerde natuur: uitgestrekte wouden, bergweiden, watervallen en vergezichten. Onderweg passeer je ook nog een 4-tal grotere en kleinere dorpen waar je het leven van alledag van dichtbij kunt meebeleven. Natuurlijk ontbreken de steden Paro en Thimpu niet.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord