Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
17 9 3
VERTREK TERUG REISSOM
13 juni 29 juni € 1645,- **
27 juni 13 juli € 1645,- **
11 juli 27 juli € 1645,- **
25 juli 10 augustus € 1645,- **
01 augustus 17 augustus € 1645,- **
29 augustus 14 september € 1645,- **
12 september 28 september € 1645,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Georgie »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis GeorgiŽ | De Kaukasus
Reviews

Reviews



14-10-2019, GeorgiŽ

Leuke reis met en mix tussen cultuur/historie en bergwandelingen. Geeft een goede indruk van het land. De guesthouses zijn goed verzorgd en over het algemeen is de WIFI uitstekend. Als cultuur en historie van Georgië je minder interesseert moet je deze reis niet boeken. Door Oscar

02-10-2019, Je gaat GeorgiŽ heel anders zien

Georgië is een bijzonder en prachtig land, dat in deze wandelreis volop tot uitdrukking komt. Behalve genieten van de adembenemende omgeving, kun je ook veel kennis over het land opdoen dankzij de deskundige lokale gids. Na deze reis ga je Georgië heel anders zien.

24-09-2019, Authentiek Kaukasus

De wandelreis in Georgië is een voldoende inspannende wandelreis, door een mooi gebergte, met prachtige uitzichten. De dorpjes zijn klein en authentiek, maar aan de andere kant nog maar half bewoond. De huizen zijn onbewoond of onbewoonbaar en voor de toeristen zijn er enkele pensions. De dorpjes zijn gemoedelijk en authentiek door de ongeplaveide straatjes, de honden, koeien en varkens met biggetjes die overal rondlopen en die met respect behandeld worden. Dit geeft een mooie sfeer (ondanks de koeiepoep in de straatjes). Tbilisi is een mooie, levendige en moderne stad en de tegenstelling tussen stad en platteland, arm en rijk zijn groot.

16-08-2019, Wandelreis GeorgiŽ

Prachtige wandelreis! De eerste dagen in Tiblisi helpen om de cultuur alvast een beetje eigen te maken. Mooie stad, zeker het zien waard. De trekking in Svenetië is heel bijzonder: prachtige landschappen, iedere op over ben je weer verbaasd: bloemen, gletsjers, torens, en heel vriendelijke mensen. Aanrader!! Door Reinder Bos

02-08-2019, GeorgiŽ De Kaukaus

Prachtige wandelingen door alpenweides vol bloemen en af en toe een bos. Op de meeste dagen flinke hoogteverschillen en mooie uitzichten. Een nog relatief rustig gebied waar je even terug in de tijd gaat. En om het wandelen heen ook nog wat cultuur in Tbilisi en omgeving. Een aanrader! Door Arjen

22-09-2018, Mooie combinatie van cultuur en trekking.

Mooie combinatie van cultuur en trekking. Voor de trekking worden de culturele highlights van het land bezocht, interessant en zeker de moeite waard. Trekking door mooi gebergte langs veel unieke fotogenieke middeleeuwse dorpjes, erg mooi. De guesthouses zijn beter dan ik had verwacht, het eten was helaas erg eenzijdig. Door Ton D

25-08-2018, Georgie, een hele belevenis

Wijdse natuur. Impressionante immer besneeuwde bergreuzen. Gletsjers. Groene hellingen en dalen. Daar te mogen tussen wandelen. Bergpassen oversteken. Genieten van de Kaukasische bloemenpracht, fladderende vlinders. Trekkend van bergdorp tot bergdorp, waar de tijd bleef stille staan, waar de mensen `over`leven, het leven ruw en ongekunsteld Door de lipskes

21-08-2018, Adembenemend

Geweldige wandelingen in adembenemende Kaukasus. Kennismaken met een arm maar zeer rijk land.

23-07-2018, Trekking door Svanetti

Prachtige reis, bij aanvang cultuur, geschiedenis van het land en vooral de prachtige trekking door Svanetti. De vele bloemen in juni maakte het nog mooier. Schitterende bergen, dorpen waar veel authentiek nog was en wij gastvrij ontvangen werden. Geweldige reis! Door Jan en Annelies

04-08-2017, een bijzonder mix in Svaneti

We zijn gereisd van de hoofdstad Tbilisi naar Svaneti waar de hoogste bergen van de Kaukasus zijn. Svaneti met zijn prachtige boerendorpjes die van verre die zien zijn door hun hoge torens waarin vroeger elke clan bescherming zocht tegen vijandige andere clans. Elke dag liepen we door de prachtige natuur met adembenemende uitzichten om op het einde van de dag aan te komen bij een guesthouse waar een overdadig svanetisch avondmaal klaarstond. Een bijzondere mix van culinaire verrassingen, kerken, bijgeloof, inspanning, natuur.


Schrijf ook een review

Titel:
Tekst:
Naam:
reserveringsnummer:
(Reserveringsnummer heb je per e-mail ontvangen na het boeken van deze reis)
Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord