Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Andorra
Algemeen

Midden in de PyreneeŽn ligt dit kleine landje ingeklemd tussen Spanje en Frankrijk. Elke dag trekken we er met een erkende berggids op uit om de mooiste valleien en pieken te bewonderen. Vanuit het gezellige hotelletje in het dal lopen we elke dag steeds in een andere richting de bergen in. ís Avonds keren we weer terug dus geen gesjouw met een zware rugzak, alleen een dagrugzakje met de benodigdheden voor die dag.

We hopen onderweg je de mooiste natuur te kunnen laten zien, niet alleen qua bergpanorama’s maar zeker ook wat betreft flora, fauna en cultuur. De grote en met uitsterven bedreigde Lammergier bijvoorbeeld of gemzen, moeflons of een marmottenkolonie. Vooral in juni zul je ook versteld staan van de enorme verscheidenheid aan wilde bloemen. Misschien komen we een schaapsherder tegen die met z’n kudde door de bergen trekt. We beklimmen de hoogste berg van Andorra: de Coma Pedrosa die bijna 3000 meter hoog is. We laten ons verrassen door de magnifieke cirque de Pessons en de schitterende vallei van l’Angonella. We beklimmen een dubbeltop: de Casamanya en de Estanyo. We lopen over passen, langs spiegelende bergmeren en klaterende watervallen. Elke dag brengt je weer dichtbij de natuur en daarmee ook dichtbij jezelf. Dit is een reis voor wie er in korte tijd even helemaal tussenuit wil. Eventueel kun je je reis verlengen met een of meer dagen verblijf in Barcelona.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord