Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Montenegro
Reviews

Reviews



17-09-2018, Avontuur in Montenegro

Prachtig land, prachtige natuur. Zeer stevige wandelingen, de 4 voetjes waard ! Hierdoor ook zeer goede wandelaars bij de aangename deelnemers. Op een enkele uitzondering na zeer goede logies, idem dito voor het eten. Door Paul van Aelst

19-09-2017, Geweldige bestemming

Montenegro is een geweldige bestemming. In nog geen tweeënhalf uur vliegen zit je in een prachtige omgeving. Tijdens deze reis zie je heel veel van dit kleine land en worden er mooie pittige tochten gelopen door verschillende nationale parken en berggebieden. Er wordt geslapen in hotels en leuke sfeervolle berghutjes waar elke avond heerlijk eten op tafel komt. En zelfs in september nog schitterend zonnig weer Door Debby

17-09-2017, Ga naar Montenegro!

Dit is een gevarieerde kleurrijke wandelreis met veel verschillende indrukken en gebieden. Naast veel wandelen ook een vleugje cultuur. Montenegro heeft veel te bieden voor de bergwandelaar; echt supermooie berggebieden zoals Prokletije en Durmitor. Ik koos voor een reis aan het einde van de zomer / begin herfst om zo hogere temperaturen tijdens het lopen te omzeilen. Door Remko

24-10-2016, Montenegro kent alle superlatieven

Nog nooit binnen één land in zo korte tijd kunnen genieten van zoveel verschillen in landschap en klimaat, en in uitdagende en rustige wandeldagen. De reis in oktober 2016 bracht ons de tweede week zelfs bijna kniediepe sneeuw (en ook veel regen). Juist deze afwisseling met de mediterrane dagen aan de kust, en alle verschillende accommodaties met een reisleider die de sfeer ontspannen hield, maakt dat Montenegro voor mij alleen superlatieven kent! Ontzettend aardige bevolking en praktisch geen westerse toeristen. Ga het beleven! Door Jolanda

25-09-2016, Uitdagende wandelingen

Mooie diverse berglandschappen. Uitdagende wandelingen en goede accomodaties en eten. In de herfst wel rekening houden met regen. Door Ton Dirkson

18-09-2016, Bergachtig Montenegro

Mooie wandelreis in een bergachtige omgeving. Prachtige uitzichten, ook met slecht weer levert het geweldige foto`s op. Reken op pittige wandelingen over steile en rotsachtige bergpaden. Eten is uitstekend, lokale bevolking alleraardigst. Helaas hadden wij de helft van de vakantie flinke regen (voldoende warme kleding is een must), maar dit mocht de pret niet drukken, evengoed werd er gewandeld, zij het met een aangepast programma. Door Annemiek

10-08-2016, Montenegro moet nog even wachten

Montenegro is een prachtig wandelland om te ontdekken. We hebben mooie gebieden gezien en bewandeld. Helaas heeft HT op deze reis wat steekjes laten vallen. Als de kinderziektes eruit zijn zou ik deze reis aanbevelen op dit moment niet. Omschrijving klopt niet met de werkelijkheid qua reis en wandel tijden. Zeker de eerste week is een aaneenschakeling te lange transfers, lange (erg warme) wandelingen en het boottochtje wat een rustdag moet zijn is een uitputtingsslag. Je zit met je benen in je nek 4,5 uur op een snikheet meer te dobberen. Nog even wat puntjes op i HT!

Door G.I. Schenkel

Reactie HT: Hartelijk dank voor je review. Het helpt ons om de reizen zelf maar ook de informatie vooraf te verbeteren. Het klopt inderdaad dat er wat zaken beter hadden gekund. Zo werd de wandeling op dag 2 als te zwaar ervaren. Deze is inmiddels aangepast naar een wat lichter nivo wat op de eerste echte wandeldag beter is om er even in te komen. De avondmaaltijd op dag 3 hebben jullie zelf moeten betalen hoewel die bij de reissom inbegrepen had moeten zijn. Deze hebben we na de reis aan iedereen terugbetaald. Verder zullen we in de toekomstige informatie wat meer aandacht besteden aan het feit dat dit soort toerisme in Montenegro in feite nog in de kinderschoenen staat en dat het niet overal even luxe is als je misschien verwacht van een vakantie in het Middellandse Zee gebied. M.a.w. we moeten de verwachtingen met name wat betreft sommige sanitaire voorzieningen en transport naar beneden bijstellen. Dat hebben we inmiddels ook gedaan naar de volgende groep toe. Wellicht heeft de extreme warmte de reis ook wat beïnvloed qua zwaarte, maar daar kunnen we helaas niet al te veel aan doen. We gaan ervan uit dat met deze aanpassingen de reis nog beter wordt.

09-08-2016, De omgeving en de rust moesten het doen tijdens deze reis

De reis vindt plaats in een hele mooie afwisselende omgeving, de organisatie en informatie rondom de reis moeten een stuk beter.

Reactie HT: zie de reactie op de review hierboven.

14-08-2015, Spectaculaire vergezichten

Deze zomer (2015) met HT in verschillende berggebieden van Montenegro gewandeld. Iedere dag was weer een verrassing. We hebben pittige tochten gemaakt met een verdiende beloning op de toppen: spectaculaire vergezichten. Door het gebruik van GPS zijn we op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen. Ook dat maakt deze vakantie bijzonder en avontuurlijk. De Montenegrijnen zijn heel vriendelijk en gastvrij. En niet onbelangrijk, we hadden een fijne groep mensen om mee te wandelen. Deze twee weken waren (te)snel voorbij. Door Jolande en Henri

09-08-2015, prachtige reis door ongerepte natuur

Wij hebben deze reis gemaakt in de zomer van 2015. Een prachtige tocht door ongerepte natuur waar je nauwelijks mensen tegenkomt. Een leuke groep, goede begeleiding en verrassende overnachtingslocaties varierend van hotels, tenten, berghutten en typische Montenegrijnse hutjes. Bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking die zeer gastvrij is.
Reken op af en toe pittige en lange wandelingen maar de prachtige natuur, veel bloemen en schitterende uitzichten zijn het meer dan waard. Het laatste stukje ongerepte natuur in Europa, ga nu! Door Bas en Ans


Schrijf ook een review

Titel:
Tekst:
Naam:
reserveringsnummer:
(Reserveringsnummer heb je per e-mail ontvangen na het boeken van deze reis)
Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord