Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis SloveniŽ | Julische Alpen
Algemeen

De Triglav is een begrip in SloveniŽ. De hoogste berg van het land torent uit boven zijn indrukwekkende koninkrijk; de Julische Alpen. Dit paradijs van zonnige kalksteen pieken wordt omzoomd door de kraakheldere rivier Soca aan de west- en zuidkant, terwijl de meren van Bohinj en Bled de oostgrens markeren. Op deze trektocht nemen we je mee over de fraaiste paadjes en langs de gezelligste hutten van dit massief. De wandelingen zijn dusdanig geselecteerd dat deze geen bijzonder lastige of onveilige passages bevatten en bovenal, dat ze je langs de fraaiste panorama`s voeren. Aan het begin & einde van de reis verblijven we voor het nodige comfort in gezellige pensions en maken we kennis met het authentieke Sloveense boerenland.

Covid-19

Nu de “lock-down” maatregelen worden versoepeld en het reizen langzaam maar zeker weer wordt toegestaan, is deze reis is vanaf nu boekbaar. Tijdens de reis zullen te allen tijde zowel de Nederlandse als de Sloveense maatregelen w.b. social distancing en extra hygiène zo goed mogelijk worden nageleefd. Zo zal er extra ruimte zijn in de vervoermiddelen en zullen mensen die alleen boeken verplicht zijn gebruik te maken van de mogelijkheden voor een 1-persoons kamer. Slovenië is één van de minst getroffen landen in de EU, met "slechts" 109 sterfgevallen en 1488 besmettingen (10 juni 2020). 

We gaan er van uit dat je nu bewust deze reis boekt, wetende dat COVID-19 aanwezig is op de bestemming en dat er dus maatregelen zullen gelden vwb hygiëne en social distancing. Alleen wanneer het reisadvies voor de bestemming van groen/geel naar code oranje/rood wordt aangepast zullen wij de reis kosteloos annuleren. Verder zullen we onze normale annuleringsvoorwaarden hanteren.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord