Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Expeditie Noord-India | Stok Kangri 6123m
Reviews

Reviews23-08-2015, DOEN!

We zijn blij dat we deze prachtige reis gemaakt hebben. Van tevoren hoop je op een mooi avontuur in de Himalaya. Dat hebben we zeker gekregen.

Ladakh vonden we in één woord prachtig. Een mooie eeuwenoude Boedhistische cultuur in Leh en omgeving èn een zeer afwisselende trektocht met als toetje een beklimming.

Het was goed om in Leh te acclimatiseren: een gezellig stadje met veel eettentjes en shopmogelijkheden. De trekking was zeer goed voorbereid en werd uitstekend begeleid. De verscheidenheid aan kleuren van de bergen tijdens de trekking vonden we wezenlijk anders dan bijvoorbeeld in Nepal. Toch maakte juist die kleurenpracht en lichtval erg veel indruk. Het landschap was veel afwisselender dan we hadden gedacht.

De Indiase crew met Nepalese kok hebben ons uitstekend verzorgd. Als we van een zware wandeldag inclusief hoge pas bij de kampeerplek aankwamen, was alles vaak al in kannen en kruiken.

De Stok Kangri beklimming was zwaar maar te doen. Vooral omdat we goed geacclimatiseerd waren door de goed opgebouwde trekking. Een prachtig hoogtepunt!

Kortom, de reis is een stevige uitdaging in de vorm van een kampeertrektocht met een serieus te beklimmen 6000er aan het eind van de trekking. Wie genoeg ervaring op hoogte heeft en ondergedompeld wil worden in een compleet andere cultuur, moet de reis zeker gaan maken.

Veel plezier!! Door Felix van Ginkel en Willy Bergman


Schrijf ook een review

Titel:
Tekst:
Naam:
reserveringsnummer:
(Reserveringsnummer heb je per e-mail ontvangen na het boeken van deze reis)
Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord