Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Noord-India | Nanda Devi Basiskamp
Algemeen

Een fascinerende trektocht naar een zelden bezocht deel van de Indiase Himalaya in Garhwal en Kumaon. Het is een reis via de oude Tibetaanse handelsroutes naar ťťn van India`s heilige bergen: Nanda Devi, de `Godin van Vreugde` (7818m).

De reis verloopt vanuit Delhi via Almora en Munsyari naar de bovenloop van de Pachhu vallei voert. Van hier maken we een tocht naar Nanda Devi`s basiskamp. Col. Tom Longstaff ‘ontdekte’ deze vallei na zijn mislukte poging om Nanda Devi te beklimmen in 1905!

De hoogtepunten van de reis volgen nu snel op elkaar. Eerst naar de Milam vallei en naar de Milam gletsjer. We wanen ons af en toe in een verticaal amphitheater met pieken van meer dan 7000 meter hoogte boven ons. Door de Gauri Ganga vallei bereiken we het Nanda Devi East basiskamp waar we een dag blijven om te genieten van het hooggebergte. Daarna is het tijd voor de terugtocht via de Ralam pas (4300m) naar Munsyari waar de trektocht eindigt. Via Almora terug naar Delhi.

Hoogtepunten

- Zelden belopen 
- Godin van Vreugde - Nanda Devi
- Bezoek basiskamp
- Amphitheather van 7000m+ bergen

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord