Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
10 8 2
Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Individuele wandelreis Italie | Emilia Toscane
Algemeen

Deze wandeling voert je door een prachtig stuk ItaliŽ van de provincie Emilia naar de provincie Toscane. Begin en eindpunt zijn de wereldberoemde steden Bologna en Florence met oude centra, mooie gebouwen en veel kunst. Daartussen liggen te midden van een vrij dichtbevolkt gebied verrassend afwisselende en stille wandelingen. Het middendeel is een bergachtige oversteek van noordoost naar zuidwest over de Apennijnen, die lange bergketen dwars door ItaliŽ. Je komt langs veel interessante plekken zoals de zandrotsen bij de Monte Mario, de bossen bij de Paso della Futa, bedevaart plaatsen zoals Santuario della Madonna di San Luca en bovenop de Monte Senario.

Algemeen

Deze wandeling voert je door een prachtig stuk Italië van de provincie Emilia naar de provincie Toscane. Begin en eindpunt zijn de wereldberoemde steden Bologna en Florence met oude centra, mooie gebouwen en veel kunst. Daartussen liggen te midden van een vrij dichtbevolkt gebied verrassend afwisselende en stille wandelingen. Het middendeel is een bergachtige oversteek van noordoost naar zuidwest over de Apennijnen, die lange bergketen dwars door Italië. Je komt langs veel interessante plekken zoals de zandrotsen bij de Monte Mario, de bossen bij de Paso della Futa, bedevaart plaatsen zoals Santuario della Madonna di San Luca en bovenop de Monte Senario.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord