Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Individuele wandelreis JordaniŽ
Zwaarte en risico's

In feite kun je deze reis indelen in de categorien 1, 2 en 3. Per dag kun je immers een afweging maken of je met de jeep meewilt of dat je gaat wandelen. Loop je alle tochten mee in het warmere seizoen (eind april of september) dan kan de tocht in de 3e categorie vallen.
De langste wandeling is ongeveer 8 uur, maar gemiddeld is het ongeveer 5 uur lopen. Soms zijn er wel paden, soms niet. In de wadi’s moet je een paar keer een loodrecht stukje van 2-5 meter omhoog of omlaag klimmen en natuurlijk zijn daar altijd helpende handen en/of touwen bij. Een enkele keer staat het water wat hoger zodat je van een doorwading kunt spreken. In het koude seizoen staat er soms een harde kille wind en kan het op de hogere kampplaatsen ’s nachts vriezen. In het warmere seizoen kan de temperatuur overdag oplopen tot 35-40 graden. Over het algemeen geen moeilijke tocht als de omstandigheden goed zijn.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord