Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Individuele wandelreis Schotland | West Highland Way
Algemeen

Dit is ťťn van de populairste Lange Afstands Wandelpaden in Groot BrittanniŽ en misschien we de meest bijzondere. Aan het einde van de tocht kun je de hoogste berg van ďBritainĒ, de 1344 meter hoge Ben Nevis beklimmen. Overnachten doe je in B&B en je bagage wordt vervoerd.

Je kan deze reis ook boeken bij onze partner Snow Leopard Adventures

We hebben gekozen voor het deel waar je per dag rekening houdend met de weersverwachtingen en/of je conditie kunt kiezen uit een makkelijke route via het officiële pad (gemiddeld 4½ uur per dag) of een moeilijke via één van de bergruggen of toppen (iets meer dan 7 uur per dag). Via de grootste stad van Schotland, Glasgow, reis je naar het kleine Drymen, waar de tocht begint. Door mooie bossen volg je de oevers van het langste meer van Schotland, het Loch Lomond. Al op dag 2 kun je ervoor kiezen om de gelijknamige berg naast het meer te beklimmen. De hele route slingert zich vervolgens verder van het ene dal naar het andere waarbij een aantal bergruggen wordt gepasseerd. Blijf je beneden dan loop je wat meer door de valleien en langs de bergen, ga je omhoog dan kies je meer voor de stilte en de uitzichten en uitdagender trails. De Munro’s, verstilde meren, en de Schotse Hooglanders maken dat je in korte tijd helemaal tot rust komt. Het weer is Schotland onvoorspelbaar maar zeker na een regenachtige dag is het heerlijk om je welkom te voelen in de warme B&B of pub waar een dampende maaltijd op je wacht.

Je kan deze reis ook boeken bij onze partner Snow Leopard Adventures.

Tijdig aanvragen!

Deze Schotland reis is mede door de enorme populariteit in combinatie met de noodzakelijke vele verschillende accommodaties, alléén door ons uit te voeren als men zich tijdig aanmeld. 
Tijdig betekent voor de periode half april t/m eind september minimaal 3 maanden van tevoren!

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord