Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Midden-Oosten

Tijdens een wandelreis in het Midden-Oosten maak je kennis met de uiterst vriendelijke bevolking, prachtige landschappen en uiteraard werelderfgoed als dat van Petra in Jordanië. De woestijnen hebben een gevarieerd landschap van hoge bergen tot schitterende wadi`s met dichte begroeiing. Daarnaast hebben alle grote beschavingen hun sporen nagelaten in het Midden-Oosten zodat je als het ware door een levend geschiedenisboek heen wandelt.  

In Jordanië staan twee wandelreizen op het programma. Een complete rondreis laat je kennis maken met alle aspecten van dit levendige land: van een oude Romeinse stad, de verschillende wadi`s, spectaculaire kloven uitgesleten door de rivieren van de hoogvlakte en ieder met een eigen karakter. Altijd is een deel van de trektocht door de woestijn van Wadi Rum. In Oman trekken we door het Djabal Achdar Gebergte en de woestijn van de Wahiba Sands.

Onze wandelreizen Midden-Oosten

sorteer op

Wandelreis

In JordaniŽ kun je nog ťťn zijn met de natuur. Tijdens de 10 dagen wandelen ervaar je de rust en de stilte waar wij in het westen soms zo naar verlangen. We genieten van de overweldigende landschappen van de wadiís, woestijn, de gastvrije bevolking en de schoonheid van oude monumenten zoals in Jerash en in het UNESCO werelderfgoed Petra.
15-daagse reis 11 dagen lopen reissom vanaf € 1995 2 zwaarte 

Wandelreis

In de winter wordt het koud op het plateau en soms valt er sneeuw. De zuidelijke en veel warmere Wadi Araba is dan een ideale plek om een trek te maken. Deze trek verbindt de hoogtepunten van JordaniŽ qua cultuur en landschap: Petra en de Wadi Rum.
10-daagse reis 6 dagen lopen reissom vanaf € 1850 2 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord