Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
15 11 2
VERTREK TERUG REISSOM
20 september 04 oktober € 1595,- **
11 oktober 25 oktober € 1595,- **
25 oktober 08 november € 1595,- **
** exclusief ticket
Tickets vanaf: € 500,-
Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Jordanie »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis JordaniŽ
Reviews

Reviews



08-05-2019, JordaniŽ

Een fantastische reis door een sprookjesachtig landschap met veel variatie. De locale gids is een uistekende begeleider met veel Kennis van zake en bovendien een topkok.Zo kregen we na inspannende wandeldagen een 5sterrendiner onder een miljoensterrenhemel

07-05-2019, Andere Planeet

De reis brengt je naar een andere wereld en planeet. landschappen zijn surrealistisch en je slaapt in duizend sterren hotels. Ali (onze gids) is een onmisbare schakel in het succes van de tocht, hij kookt fantastisch elke maaltijd was een feestje. Jordanië trok me in eerste instantie totaal niet, deze reis heeft mij een Jordanie fan gemaakt. Door Hans uut Grunn

07-05-2019, JordaniŽ, een geweldige reis door een prachtig, kleurrijk en vriendelijke land

Wij, een vriendegroep waren met HT in Jordanië. Wat een geweldig land variatie, cultureel, natuur, historisch. We raakten er niet over uitgepraat! En alles even goed geregeld, alles sloot op elkaar aan. Van slapen in een comfortabel hotel, in een bedouinentent tot slapen onder de sterrenhemel. Een kundige gids, van heel veel op de hoogte, veel kennis en betrokkenheid bij zijn land. Kortom een reis om nooit te vergeten! Door Hilde

05-05-2019, HT maakt de belofte van mooi JordaniŽ waar

Elke stap in Jordanië laat weer een ander hoogtepunt zien van dit schitterende land. Het land is doordrongen van alle culturen die in het verleden het land hebben bewoond. Met HT kom langs die hoogtepunten, maar niet via de gebaande paden. Je doorkruist het land via wadi`s, nauwe kloven, over bergruggen en door dalen tot in het reservaat Dana. Dan weer groen, maar vaker dor. Een filmdecor! Dat wordt helemaal waar gemaakt als je Petra en Wadi Rum betreedt. De Rode en de Dode zee zijn het ontspannende toetje. Doen! Door Aart en Annelies

28-04-2019, JordaniŽ

Zeer gevarieerde natuur- en cultuurreis waarbij jet met uiteenlopende landschappen van Jordanië kennis maakt onder begeleiding van zeer ervaren gids, alsook met historisch relevante plaatsen als Jerash en Petra. Voor de inwendige mens wordt gelukkig ook heel goed gezorgd. Door Gert-Jan Smit

24-04-2019, JordaniŽ; een bijzondere kleurrijke bestemming

De wandelreis naar Jordanië is een spectaculairer reis waar je ademloos van kunt genieten. Bijna elke dag is indrukwekkend. Je schakelt steeds tussen de prachtige natuur en de eeuwenoude cultuur. En dat alles in een heerlijk wandeltempo, waarbij je stopt op de allermooiste plekjes. En als je aan het eind van de dag behoefte hebt aan een hapje eten, wordt er een overheerlijke maaltijd tevoorschijn getoverd. Door Michel Kerkhof

24-04-2019, Een reis, die alles in zich heeft

Jordanie, een reis die alles in zich heeft. Heerlijk wandelen door de Wadi`s, prachtige kloven met fantastische rotsformaties en vegetaties. Dolen door oude culturele plekken als Jerash, Petra, burchten als Karak. Bijbels tintje met bezoek aan Mount Nebo en Horoun. Heerlijk einde met op een dag snorkelen in de Rode zee en dobberen in de Dode zee. Door Hetty

15-05-2017, Groepsreis Jordanie

De groepsreis Jordanië is een redelijk avontuurlijke reis. Met prachtige wandelingen door verschillende Wadi`s. Het biedt ook een goede cultuur-historische doorsnee van Jordanië. Onze gids tijdens de trektochten was super en het eten was voorterffelijk

15-11-2015, Mooie reis

Mooie reis in een land dat ondergewaardeerd wordt als toeristische bestemming. Ondanks dat het een erg droog land is zijn er toch groene kloven waar het erg mooi is, en je prettig kunt wandelen. De trekkingen waren goed te doen, alleen de warmte maakte het wat zwaarder. Met goede begeleiding en kamperen op bijzondere plekken. Met oa Petra, Wadi Rum en de dode zee als hoogte punten.

19-10-2015, JordaniŽ

Het decor van onze wandeltochten was erg gevarieerd: van een woestijngebied met verrassende vergezichten tot een oase met verfrissende watervallen. Nauwe kloven met merkwaardige gevormde rotsen en een kleurrijke vallei met weidse uitzichten. En na een dag wandelen lekker neerploffen op een kussen en genietend van een kop thee met verse thijm. Het bezoek aan Jerash en Petra was indrukwekkend, boeiend en leerzaam. Het programma biedt voldoende ruimte om ook even op je gemak rond te dwalen tussen de imposante overblijfselen uit de oudheid. De lokale bevolking heb ik ervaren als vriendelijk en gastvrij. Kortom het was een prettige eerste kennismaking met Jordanië en HT wandelreizen.

19-10-2015, Mooie reis

Prachtige kloven, een gortdroge woestijn en oudheden van de Romeinen en nog ouder. Deze reis biedt het allemaal. Prima kok mee, de buffetten in hotels waren bijna een straf. Door Fred

00-00-0000, Fantastische mooie wandelreis

Het is een fantastisch mooie reis, weg van de gebaande paden. Je wandelt door spectaculaire kloven, schitterende woestijn en oude cultuur. Het eten is uitstekend en het is prachtig te kamperen in dit indrukwekkende land. Een reis om nooit te vergeten. Door Dettie Veltman


Schrijf ook een review

Titel:
Tekst:
Naam:
reserveringsnummer:
(Reserveringsnummer heb je per e-mail ontvangen na het boeken van deze reis)
Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord