Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Nederland

Nederland is ook mooi!

Brabant
Wandelingen door Het Groene Woud langs heide, bossen, vele vennen en graslanden. Bezoek vanuit Meneer van Eijck in Oisterwijk ‘de Brabantse Sahara’, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Drenthe

Vanuit Landhotel de Borken worden onder begeleiding een aantal afwisselende wandelingen gemaakt door het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld, het Holtingerveld en de koloniën van de Maatschappij van Weldadigheid rondom Fredriksoord / Wilhelminaoord.

Nijmegen
Voor een echt buitenlandgevoel met glooiende heuvels, vergezichten en prachtige, afwisselende natuur, hoef je niet ver te reizen. Een brede rivier, uiterwaarden met pal daarachter een machtige stuwwal, uitgestrekte bossen, heide- en weidevelden. We overnachten in de luxe vakantieboerderij de Holdeurn in Berg en Dal.

Salland
Wil je er even helemaal tussenuit in deze hectische tijden én van de natuur genieten? Dan is Abdij Sion in Diepenveen de ideale locatie. Al 125 jaar lang een uitvalsbasis om wandelend het mooiste van Salland te ontdekken. Niet ver bij jou vandaan en toch echt weg. Gastvrijheid is één van de pijlers van het bestaan van Abdij Sion, zoals dat al het geval was voor de broeders die Abdij Sion ooit bewoonden.

Westerwolde
In Westerwolde raak je nooit uitgewandeld. Het schitterende natuurgebied met haar prachtige beekdalen, verrassende landschappen, sfeervolle dorpen en historische gebouwen is één grote ontdekkingsreis. Al wandelend maak je kennis met de veelzijdige landschappen van Westerwolde. Je beleeft de natuur en hoort de stilte. Vanuit Hotel Boschhuis kan je in alle rust genieten en ontdekken.

Zuid-Limburg
Je bent op wandelvakantie in Nederland, maar waant jezelf elke dag in het buitenland. Dat is de beleving met deze wandel 4 – daagse vanuit Hotel Herberg ‘De Smidse’ in Epen. De vier wandeldagen worden gekenmerkt door adembenemende uitzichten, waarvan we normaal gesproken alleen in het buitenland genieten.

Onze wandelreizen Nederland

sorteer op

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord