Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Nederland, Naarden Vesting
Van dag tot dag

Corona

Puur genieten en veiligheid staan bovenaan. Wij houden ons uiteraard volledig aan de regels en gaan er vanuit dat onze gasten deze ook in acht nemen: vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand en blijf altijd thuis bij klachten.

Programma

Het programma dat wij aanbieden duurt 4 dagen en begint op een zaterdag. Je bent uiteraard vrij om naar eigen inzicht gebruik te maken van de programma onderdelen. Niks moet, maar (bijna) alles mag. Zelf weet je het beste hoe je wilt genieten van rust, ruimte en natuur. Liever een dag ontspannen in en om Naarden? Vooral doen als jij dat wilt. Het programma is, met beide benen op de lokale grond, compleet verzorgd met overnachtingen, maaltijden en de reisbegeleider.

Zaterdag

’s Ochtends kun je (de bagage) inchecken. Rond 12.30 uur genieten we van een lunch. Om 13.30 uur vertrekken wij lopend naar Naarden-Vesting voor een ‘rondje om de Vesting’, met vervolgens een rondleiding door de Vesting. We sluiten af met een drankje op een terras en lopen terug naar het hotel (totaal circa 12 kilometer). Sommigen zullen nog wat langer blijven ‘hangen’ in het authentiek café Demmers. Om 19.00 uur wordt het diner geserveerd.

Zondag

Na het ontbijt vertrekken wij voor een rondwandeling over de Tafelbergheide, via Laren, Blaricum, Huizen (Sijsjesberg) en Oud-Valkeveen keren we na 18 kilometer terug in Naarden. Onderweg genieten we van ons lunchpakket. Er is een grote afwisseling in landschappen. We ‘beklimmen’ een aantal Gooise ‘bergen’ (oude stuwwallen) en wandelen langs ‘Het Hoge Nest’ (bekend geworden door het boek van Roxane van Iperen). ‘s Avonds wacht ons weer een heerlijk diner.

Maandag

We gaan met de trein naar Baarn en lopen terug naar Naarden-Vesting (20 km.) door het bos, over heide en langs buitenplaatsen. Vanaf Baarn / de Lage Vuursche wandelen we langs de prehistorische grafheuvels van de Westerheide bij Hilversum, over Zanderij Crailoo en door het Spanderswoud / Bantam langs buitenplaats Schaepenburgh in ‘s- Graveland. We lunchen wederom in het veld samen. In Naarden kunnen we nog wat rondkijken en een drankje drinken om vervolgens te genieten van een diner in Naarden-Vesting.

Dinsdag

We sluiten deze wandel 4-daagse af met een rondwandeling om het Naardermeer (circa 20 km.). Dit is het oudste project van Natuurmonumenten met in het voorjaar veel (broedende) vogels. Dus neem je verrekijker mee. We lunchen bij een prachtig uitzichtpunt. Rond 17u gezamenlijk nog een drankje en dan is ons arrangement ten einde.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord