Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Nederland, Nijmegen
Praktische informatie

Praktisch
  • Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers

  • Naast een grote groepsruimte met een goed geoutilleerde keuken, beschikt de Holdeurn over 5 appartementen. Elk appartement heeft een eigen keukenblok, zithoek en 2 slaapkamers met zowel een- als tweepersoonsbedden.

  • Uiteraard ontvang je vooraf uitgebreide informatie, waaronder het adres met een routebeschrijving, een paklijst en een aantal vragen.

  • De Holdeurn is vanaf station Nijmegen goed bereikbaar met bus 8, uitstappen bij Park Tivoli in Berg en Dal. Vandaar is het nog een paar minuten lopen naar de Holdeurn.

Begeleiding van het programma

De wandelingen worden begeleid door een ervaren wandelgids die het hele gebied al vele malen heeft doorkruist. Tijdens de wandelingen krijg je extra informatie over de afwisselende natuur en rijke cultuur en historie van het gebied.

De wandelingen

Tijdens onze wandelingen treffen we een rijk verleden aan: sporen van de voorlaatste ijstijd ruim 100.000 jaar geleden, de Romeinen, de Middeleeuwen en de periode daarna tot de tweede wereldoorlog en de koude oorlog. We zien ook recente natuurontwikkelingsprojecten. De wandelingen zijn uitdagend door de hoogteverschillen in het gebied. Het landschap is heel gevarieerd: de stuwwal uit de voorlaatste ijstijd met droogdalen, heuvels en grote leemputten, bossen, beekjes, akkers, weidevelden, wijngaarden, heidegebieden, de uiterwaarden van de rivier de Waal en de Ooijpolder.

Corona

Puur genieten en veiligheid staan bovenaan. Wij houden ons uiteraard volledig aan de regels en gaan er vanuit dat onze gasten deze ook in acht nemen, wat de regels op dat moment ook zijn. Blijf altijd thuis bij klachten waarover je onzeker bent.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord