Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Nederland, Naarden Vesting
Algemeen

Houd je van ontspanning door inspanning in de natuur? En wil je ook gezelligheid en nieuwe energie opdoen? Een verblijf in het luxueuze NH Hotel Jan Tabak Bussum is dan de ideale uitvalsbasis om wandelend het mooiste van de omgeving te zien. Je zit midden in Nederland, maar je bent toch echt weg. We wandelen door het bos, over de heide en ook door waterrijke natuur, inclusief een rondleiding door Naarden-Vesting. Na afloop zijn er voor de liefhebber legio terrasjes en winkeltjes in deze enige stad van het Gooi. Rob Boogaard, ťťn van de initiatiefnemers van Mooie Wandeling, woont al bijna dertig jaar in Naarden en heeft vier afwisselende en kenmerkende wandelingen voor het landschap, de natuur en de cultuur in de omgeving geselecteerd.

Unieke kenmerken van deze wandel 4 – daagse:


  • Rust, ruimte en midden in de gevarieerde natuur

  • Luxueuze accommodatie op loopafstand van Naarden-Vesting

  • Vier prachtige begeleide wandelingen w.o. rondje Naardermeer

  • Informatie over natuur en cultuur door lokaal deskundigen

  • Nauwelijks transfers voor de vier wandelingen

  • Facultatieve activiteiten (w.o. rondvaart door de Vesting)

  • Makkelijk te bereiken (en parkeren) met eigen vervoer en OVDe locatie en accommodatie

Jan Tabak was eeuwenlang de naam voor een horecagelegenheid die ook `Sandbergen` genoemd werd. Ze stond net buiten de Nederlandse vestingstad Naarden. De naam is afkomstig van de eerste eigenaar Jan Toeback (1640-1701). Het logement bevond zich sinds 1687 bij de Utrechtse Poort van Naarden, aan de route naar Hamburg. In 1813, bij het beleg van Naarden, ging het in vlammen op. In 1826 verrees een boerderij annex herberg op buitenplaats Zandbergen aan de Amersfoortsestraatweg die ook Jan Tabak werd genoemd. Dit gebouw werd in 1981 afgebroken voor de bouw van hotel `Bussum Jan Tabak` van de Spaanse NH Hotel Group. Wij zijn verheugd dat Jan Tabak ons als wandelgroep wil ontvangen. Het is een van de weinige hotels voor grotere groepen zo centraal gelegen vlakbij de bossen en de heide en op loopafstand van de Vesting.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord