Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Nederland, Westerwolde
Algemeen

Westerwol, Westerwol, veur gain gold wol ik die ruilen veur n stad mit minsen. Westerwol, Westerwol, doe bist t mooiste waík aal dij joaren kon winsen Aldus de Groningse troubadour Alex Vissering. Merkwaardig genoeg is het meest oostelijke stukje van de provincie Groningen veel mooier dan de meeste mensen weten. Laat je dus verrassen door adembenemend mooi Westerwolde, een absolute aanrader! Het is de geboortegrond van Gerjan Ananias, ťťn van de initiatiefnemers van Mooie Wandeling. De mooiste wandelingen en locaties zijn door hem persoonlijk geselecteerd om jou van het mooiste te laten genieten. In Westerwolde raak je nooit uitgewandeld. Het schitterende natuurgebied met haar prachtige beekdalen, verrassende landschappen, sfeervolle dorpen en historische gebouwen is ťťn grote ontdekkingsreis. Al wandelend maak je kennis met de veelzijdige landschappen van Westerwolde. Je beleeft de natuur en hoort de stilte. Deze wandelexpeditie laat je in alle rust genieten en ontdekken.

Vroege Vogels

Niet voor niets heeft het programma Vroege Vogels veel aandacht besteed aan
Westerwolde. Zie ook de volgende links:
https://www.bnnvara.nl/vroegevogels/artikelen/westerwolde-een-goed-bewaard-geheim
https://www.bnnvara.nl/vroegevogels/artikelen/een-spetterende-ervaring-in-westerwoldeachter-
de-schermen
https://www.bnnvara.nl/vroegevogels/artikelen/de-ruiten-aa-kronkelende-ruggengraat-vanwesterwolde

Unieke kenmerken van deze wandel 4 Ė daagse:


  • Rust, ruimte en midden in de natuur

  • Een groot natuurgebied van maar liefst 35.000 hectare

  • Unieke locatie, gastvrijheid en complete verzorging in hotel Boschhuis

  • Vier prachtige wandelingen door Westerwolde

  • Begeleiding en informatie over natuur en cultuur door reisbegeleider Gerjan

De Locatie en accommodatie


Wij verblijven in hotel Boschhuis te Ter Apel. De naam zegt het al; midden in de natuur en bovendien op slechts 200 meter van het prachtige, uit 1465 daterende, Kruisherenklooster. In hotel Boschhuis lijkt de tijd te hebben stil gestaan. De statige entree, de gelagkamer met open haard en het stijlvolle restaurant zijn, samen met de grote schouw, nagenoeg authentiek. Mede door de ligging van het hotel, waar je aankomt via de schitterende oprijlaan, kom je volledig tot rust. Hotel Boschhuis is een begrip sinds generaties. Met een score van 4,5 uit 5 op Tripadvisor en 9,5 uit 10 op Zoover, is de hoge waardering door de gasten zeker geen geschiedenis.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord