Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
25 18 3
VERTREK TERUG REISSOM
11 oktober 04 november € 1095,- ** !
18 oktober 11 november € 1095,- **
25 oktober 18 november € 1095,- ** !
04 april 29 april € 1095,- **
25 april 19 mei € 1095,- **
** exclusief ticket ! vertrek gegarandeerd Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Nepal »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Nepal | Annapurna Rond (lodgetrek)
Reviews

Reviews



12-11-2018, Zeker de moeite waard: Annapurna rond.

Altijd al naar Nepal gewild. Met een wandelreis beleef je de diversiteit van het land, de cultuur en de vriendelijkheid van de mensen optimaal. Het was voor mij best wel afzien wat lopen betreft, maar ik heb het gered en genoten. Dit was de reis van mijn leven:-). Door Johanna Kloosterhuis

12-11-2018, Afwisseling

Dit was mijn 5e trekking in Nepal, maar de Annapurna Rond heeft mij verrast door de veelzijdigheid in landschappen, bevolkingsgroepen en elke dag is weer een nieuwe beleving die ik met plezier heb ondergaan Door Eric Uytdewilligen

08-11-2018, Annapurna circuit oktober 2018

Een prachtige, goed opgebouwde, maar zeker ook pittige reis waarbij je door een zeer afwisselend landschap loopt. Je ziet verschillende aspecten van dit deel van Nepal die zeer de moeite waard zijn. En de voldoening als je de Thorung La pas overgaat is heel groot. Door Renate

03-05-2016, Bijzondere tocht rondom Annapurna

Wij zijn in april in 2 weken rondom de Annapurna getrokken met een uitstapje naar het hoogstgelegen meer, Tilicho Lake. De informatie op de HT-website gaf ons een goede voorbereiding. We hadden een gids met veel ervaring die ons zoveel mogelijk van het grote pad af over de mooie paadjes nam, ons meenam in het boeddhisme en de Nepalese cultuur en levenswijze en zorgde voor de "mooie" kamers in de hotels. Het was goed geregeld en flexibel waar nodig, een heerlijke reis. Door Sonja en Peter

19-12-2015, Een heldere en kleurrijke belevenis!

Goed opgebouwde trekking qua hoogte van 700 m naar 5416 m! Afwisselende omgeving van groen naar wit, verschillende paden van klimmen en dalen, van eenvoudig naar pittig! Prachtige uitzichten van strakblauwe luchten en besneeuwde toppen van het Annapurna massief. De vele tempels, stupa`s en wapperende vlaggetjes in de kleuren groen, geel, blauw en wit! Een prachtig gebied met haar bescheiden en vriendelijke bewoners, de Nepalezen! Door Oda

03-12-2015, Een ongelofelijke ervaring

Deze reis is adembenemend mooi, je komt in contact met het land en de cultuur. Door deze reisvorm sta je midden in het land en beleef je alle aspecten intens. Je komt op plekken waar je met de auto zeker niet kan komen. Door Aad en Linda

30-11-2015, Nieuwe vrienden ontdekken Nepal

Top reis een aanrader om met goede vrienden en gelijkgestemden te ondernemen

04-11-2015, Anapurna Circuit

Mooie en afwisselende wandeltocht door gebied dat wat drukker is maar niet zodanig dat je er echt last van hebt. Door Frank Ruys

04-11-2015, Van hoog niveau

Deze klassieker is zeker voor trekkers die nog geen ervaring hebben in de Himalaya een aanrader: prachtig landschap, goede opbouw, tijd voor acclimatisatie en - in ons geval - een leuke en deskundige begeleidingsstaf. Voor ons wel een zware tocht, maar zeker goed te doen! Door Rien


Schrijf ook een review

Titel:
Tekst:
Naam:
reserveringsnummer:
(Reserveringsnummer heb je per e-mail ontvangen na het boeken van deze reis)
Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord