Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
23 14 4
VERTREK TERUG REISSOM
05 oktober 27 oktober € 2095,- ** !
26 oktober 17 november € 2095,- ** !
16 mei 07 juni € 2095,- **
** exclusief ticket ! vertrek gegarandeerd Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Nepal »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Nepal | Dhaulagiri Rond
Reviews

Reviews



11-12-2018, Van rijstvelden tot icefalls

De trekking rond de Dhaulagiri is een prachtige en zeer afwisselende tocht. De eerste dagen liepen we door de velden en door jungle-achtig gebied en overnachtten we in onze tentjes vlakbij dorpjes. Vervolgens verbleven we ruim een week in het ruige hooggebergte met prachtige uitzichten en passeerden we uitdagende passen. De tocht is technisch niet ingewikkeld en daarmee al snel goed te doen voor iedereen die ervaring heeft met bergwandelen. Wij hebben ervan genoten. Door Karin

16-11-2016, Dhaulagiri rond 2016

De trekking rond de Dhaulagiri was mijn eerste kennismaking met Nepal en meteen een hele goede. Het land is prachtig, de mensen erg vriendelijk. Dit zorgde ervoor dat de chaos van Kathmandu eigenlijk helemaal niet onprettig, maar juist bijzonder en leuk was. De trek zelf was erg afwisselend met elke twee dagen een totaal ander landschap. Van de stad naar de rijstvelden, de jungle, bossen, rotsen, gletsjers, sneeuw, droge hoogvlakte in hidden vally, geerodeerde bergen, en weer terug naar de bewoonde wereld met bossen. De dagen boven de 4000 meter waren wel erg koud, dus een goede donzen slaapzak en donsjassen zijn echt een must. De opbouw van de trek was heel erg goed, met acclimatisatie dagen tussendoor. Drie keer per dag eten van een kok was een heerlijke luxe. Ik heb enorm genoten! Door Charlotte

15-11-2016, Dhaulagiri

Na een langer reis even bijkomen in Kathmandu, bijna thuis komen. Dan nog een busrit en het grote genieten begint. heerlijk wandelen, soms een best inspannende klim. Maar als je dan die witte toppen ziet stroomt het hart vol, daar doe je het voor. Italian Basecamp, tocht over de gletsjer, Dhaulagiri Bc, French Pass en Hidden Valley. En dat alles bij een heerlijk strakke blauwe hemel, Wat wil je nog meer? Door Karel Drijvers

11-12-2015, Aanrader!

Een prachtige route door minder toeristisch gebied, met mooie uitzichten en heel vriendelijke mensen. Een trekking door drie seizoenen: zomer - herfst - winter. Een aanrader voor wie van wandelen, kamperen en besneeuwde bergtoppen houdt! Door Lizette

19-11-2015, Afwisselende trekking vol verrassingen

Bij de start loop je door subtropisch cultuurland vol vriendelijke mensen en lieflijke dorpjes. Naarmate je hoger komt, verandert het landschap en overheerst de natuur. Boven de boomgrens wordt het landschap ruig met prachtige bergen en gletsjers. De verzorging door de kookploeg is uitstekend en dragers zorgen ervoor dat je zonder zware last kunt genieten van de wandeling. Door Ralph Akkermans

19-11-2015, Dhaulagiri doen!

Prachtige, gevarieerde, pittige wandelingen door een ruige natuur. Dankzij de goede zorgen van de gidsen, keukenploeg en dragers is de Dhaulagiri reis super geweest.

13-08-2015, Prachtig

Deze reis hebben wij in April 2014 gemaakt. Tijdens de aanloop (eerste 5 dagen) loop je door veel groen (en dat betekent dat het er inderdaad wel eens regent). Vanaf de campsite waar je een rustdag hebt, wordt het landschap een stuk ruiger (en naar mijn mening mooier). Je loopt dan langs prachtige ijsformaties, over de gletsjer en uiteindelijk over de 2 passen. De dag die je via de French Pass naar de Hidden Valley leidt is lang en, wanneer je zoals wij op het laatste stuk verse sneeuw hebt, ook best zwaar op het eind. Ook de dag erna waarbij je om de Dhampus peak heen loopt is pittig en lang door de forse afdaling die volgt. Maar de uitzichten op de Annapurna vanaf de Dhampus pass zijn adembenemend. Door de indeling van de tocht acclimatiseer je goed en zou het geen problem moeten zijn de pass op 5368 meter te passeren. Al met al een prachtige reis die we iedereen aan kunnen raden! Door Arjen en Patricia


Schrijf ook een review

Titel:
Tekst:
Naam:
reserveringsnummer:
(Reserveringsnummer heb je per e-mail ontvangen na het boeken van deze reis)
Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord